ja si zase nemcinu neviem predstavit ako by som sa ucil ja neviem pozeram na ich stranke prijimacky sa robia iba z jedneho z tych jazykov... takze neviem no...
Ja studujem amerikanistiku a anglistiku a viedol ma k tomu zaujem o americku a anglicku kulturu, historiu a o ich realie - je to studium nielen jazyka, gramatiky a literatury, ale aj ich zvykov a tradicii... no a samozrejme amerikanistika a anglistika nezahrna len Velku Britaniu a USA, ale aj Kanadu, Australiu a Novy Zeland. Co sa tyka UPJS v KE, tak som pocula od jednej studentky anglistiky celkom pozitivne veci, ale z osobnej skusenosti neviem - ja studujem na FifUK v BA a tato katedra amerikanistiky a anglistiky je taka galeria zakomplexovanych a neschopnych individui, cest vynimkam (ktore su asi tri). Chystam sa odtial s par spoluziakmi odist a polovica tohtorocnych prvakov tiez. Podla mna je dost dolezite aby bol na katedre aspon jeden native speaker a aby sa studenti dostavali do kontaktu s nim co najcastejsie, pretoze je to nieco uplne ine ako umela akademicka anglictina nejakeho profaka ktory stravil dva mesiace niekde v USA ako veduci tabora (napriklad).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov