Ahojte, potrebovala by som pomôcť.PC mi po zapnutí ukazuje nenormálne vysoké percento využitia RAM, nikdy mi to predtým nerobilo.Prešla som počítač cez eset+spyware,nič mi nenašlo.Vedeli by ste mi poradiť čo s tým?PC sa mi reštartuje a vypína sám od seba
@eri2508 Ahoj Urob screenshot zo správcu úloh - procesy
A hoď to sem
Stiahnuť Malwarebytes -> nainštalovať -> spustiť ho -> aktualizovať databázu -> zreštartovať PC do núdzového režimu (pred bootovanim Windows-u stláčaj F8 a zvoľ Safe mode) ... V núdzovom režime spusti Malwarebytes a daj oskenovať PC .. Potom urob fotku a hod to sem.
@eri2508 Ale priatelu toto nieje pri starte, aspon teda ja tam vidim vela chromov otvorenych. Ak sa ti zda, ze vela RAM zerie system, vypni spustanie veci pri startovani pc a bude to lepsie
@sob3k Ja som ale čo sa týka PC blondína vieš Idem to pozrieť, skúsiť niečo povypínať pri štarte a hlásim sa vám BTW akurát mi doskenovalo pc cez Malwarebytes Anti-Malware a našlo mi 8277 hrozieb, medzi tým doosť veľa potencionálne nežiadúcich programov (niečo že kľúč registru a hodnota registru) a tiež dosť veľa malware. Tie potencionálne nežiadúce programy môžem vymazať bez toho, aby sa mi niečo nestalo s pc? Ja viem, pýtam sa ako trúba, ale radšej, lebo keby som s tým čosi dorobila, to by nebolo bohviečo
@eri2508 Ono takto... Malware bytes by mal vediet zabit vsetko bez toho aby to padlo, ale co je v C:/Win32 alebo system alebo tak, tak to moze byt problematicke a radsej si zalohuj data.
Skúsila som povypínať pri štarte čo sa dalo, ale po zapnutí mi zase nabehlo využitie RAM 60 % .. Idem teda skúsiť premazať tie malware či to niečo spraví. Inak tu sú ďalšie screeny procesov, tento krát fakt len po zapnutí PC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Operating System: Windows 7 Professional 64-bit SP1
CPU: AMD FX-8320 Vishera 32nm Technology
RAM: 8,00 GB Dual-Channel DDR3 667Mhz (9-9-9-24)
Motherboard: MSI 760GMA-P34(F (MS-7641) (CPU1)
Graphics: E2260 (1920x1080@60Hz )
Storage: 931GB Western Digital WDC WD10EALX-009BA0 ATA Device (SATA)
Optical Drivers: TSSTcorp CDDVDW SH-222BB ATA Device
Audio: Realtek High Definition Audio
PC sa mi začal vypínať aj keď som len na internete, hru mi vypína po 5-10 min. Už fakt neviem čo s tým, za každú pomoc budem vďačná
A hoď to sem
Stiahnuť Malwarebytes -> nainštalovať -> spustiť ho -> aktualizovať databázu -> zreštartovať PC do núdzového režimu (pred bootovanim Windows-u stláčaj F8 a zvoľ Safe mode) ... V núdzovom režime spusti Malwarebytes a daj oskenovať PC .. Potom urob fotku a hod to sem.
tu sú zatiaľ screeny správcu úloh, idem skúsiť nainštalovať teda aj ten Malwarebytes