Zdravím, chodí niekto na UKF do Nitry ? Chcela by som vedieť aký je odbor Špeciálne chovateľstvo, aké boli prijímačky, či je štúdium náročné poprípade aké iné katedry sa oplatia študovať .
Čo viem tak štúdium na UKFke je jedno z tých najlahších a na väčšinu oborov berú bez prijímačiek .. a oplatí sa študovať akékoľvek katedry... ale na inej škole xD
..keď si porovnám možnosti, ktoré mi ponúka moja momentálna škola a možnosti, ktoré by mi vedela poskytnúť UKF tak mi príde, že sú od seba na míle vzdialené... v živote by som na UKF študovať nešla xD
... čím nechcem nejako UKF...no.. (xD) zostudiť alle ak chceš iba mať titul a o nič iné ti nejde why not ale ak chceš reálne z toho vysokoškolského života niečo vyťažiť určite by som sa pozerala po úplne iných školách
@superpinkhero ako fakt nechcem byť zlý, fakt nie. Ale myslíš, že máš právo robiť si srandu z nejakej školy, keď nevieš gramatiku? Teraz som prebehol B a videl dva tvoje príspevky a v oboch gramatické chyby. Príde mi to celkom vtipné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
..keď si porovnám možnosti, ktoré mi ponúka moja momentálna škola a možnosti, ktoré by mi vedela poskytnúť UKF tak mi príde, že sú od seba na míle vzdialené... v živote by som na UKF študovať nešla xD
... čím nechcem nejako UKF...no.. (xD) zostudiť alle ak chceš iba mať titul a o nič iné ti nejde why not ale ak chceš reálne z toho vysokoškolského života niečo vyťažiť určite by som sa pozerala po úplne iných školách
.. ja si nerobím srandu ja len mu vravím ako sa reálne veci majú možnosti ktoré ti UKFka ako škola môže poskytnúť sú úplne biedne..