už dlho ma baví kreslenie, fotografovanie, dizajn, mojim snom bolo dostat sa na umelecku, no teraz som rok pracoval xD viete mi poradit ze kam by som mal dat najlepsie prihlasku a z coho sa zostavuju prijmacky?
na umeleckych su talentovky a tie uz boli davno, tak o rok. prijmacky su z kreslenia (zatisie, busta, architektura atd..) a modelovanie (papierove/z hliny) na vsvu moze byt aj malba a tak. a chod kam len chces, podla odboru co ti je najblizsie.
skus STU ak chces .. tam je aj nejaky dizajn , architektura a neviem co este ... aa ak by si sa tam nahodou nedostal , niektore stredne umeelcke skoly maju 2 rocne pomaturitne studium ... skus potom to ak sa to da nejako D...
choď do Fínska na dizajn. školstvo zadarmo, nepreberné možnosti počas roka praxovať (a škola ti dá za to kredity), podieľať sa na mnohých projektoch a tak ďalej (a Rovaniemi má lepší dizajn ako Helsinki!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a na ostatné si googli, samozrejme, že majú stránky.