@danika15 MTF a UKF(na ktoru ma svine nevzali) boli len zalozne, primarna bola FEI a FIIT bola ze keby nahodou... ale aj tak som na nu nikdy neplanoval ist. no ked ma vzali aj na FEI aj FIIT tak som fakt vahal... ale nakoniec som na FEI
@cjubou@lenja toto ma velmi zaujima...ked ide clovek na ten druhy stupen, musi robit aj nejake prijimacky alebo clovek postupuje na zaklade obhajenia bakalarky??...lebo tomu nerozumiem ako to funguje
@krowka Je to rôzne, niekde prijímajú len na základe pohovoru, alebo napríklad ja som robila aj normálny test. A ešte je tam tá podmienka, že výsledok štátnic a obhajoby musí byť len do určitej známky. A ešte sa berie do úvahy vážený študijný priemer. Ale asi na každom odbore je to inak.
mna prijali na dizajn na bratislavsku aj kosicku techniku....a teraz mam dilemu, ktoru si vybrat. ak mate nejake skusenosti s tymito skolami, poradte prosim. dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som už na VŠ bol, odišiel som a zase idem. PF KU.
ja by som tam velmi chcela ist studovat medzinarodne vztahy.
diki vopred