myslite si,ze je jedno,aku skolu studovat-ze ide iba o titul?ze pracu si najde len ten,kto ma znamosti,a stastie?ze sa neoplatia studovat take odpory uz,ako su farmácia,a ine tazsie odbory,lebo aj tych je vela?fakt je to o korupcii a znamostiach a stasti?
v dnešnom svete je všetko o korupcii a známostiach... ale je rozdiel či si Mgr. z masmediálnej alebo či si Mgr. z farmácie...
a ak človek niečo chce musí makať... zase nie každému úspešnému človeku vybavil školu, prácu, dokonca aj rodinu bohatý tatko... človek sa musí vedieť presadiť aj sám...
Je to o korupcii aj o peniazoch aj o tituloch moja kamoska chce studovat iba kvoli titulu, aby mala lepsiu robotu.. to je uplna blbost podla mna... Treba studovat co ta bavi , ak mas nejake predstvy do buducnosti... popripade ked uz si na VS vyuzit vsetky moznosti,ktore ti poskytujr, makat na sebe a urcite si ta niekto aj vsimne
dobre možno nie úplne všetko je o korupcii ale tých 90% určite je... veď už len to že 30 ročný mladík je prodekanom na medicíne... fakt si myslíš že tam nebol umelo dosadený?
No ja mam maturu len na titul si netrufam bohuzial nie som dokonali . Ale teras ak ste vi zacali skolu vysoku myslim si , ze bi ste ju mali aj pekne dokoncit a bit niecim . Ak mate na to tak to dokazete len sa netreba podavat . A korupcia mozno aj hej ale neviem neviznam sa v tom tu ak pridete nemusia vam uznat skolu a tak vysoka vam moze bit v zahranici zbitocna poznam plno Mgr co upratuju alebo robia pri starich ludoch alebo pravnicka upratuje prosto nenasla v polsku robotu tak robi tu a vravia ze zo svojim titulom daleko nepochodia fakt zalezi aj na tom co studujete a ci ta skola je uznavana aj inde ako na slovensku .Ale napr take tlmocnictvo to je ziadane vsade no ako dochtor zabudnite ak nemate znamosti dobre miesto nehrozi . No prepacte ze som sa zapojil pekny dnik a prepacte my za tie moje chybi
tak vo farmacii to nebude asi o korupcii vsak clovek musi riadne vystudovat aby mohol vydavat lieky bez vysokej skoly to proste robit nemozes..a dostat tam titul len tak no nemyslim si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ak človek niečo chce musí makať... zase nie každému úspešnému človeku vybavil školu, prácu, dokonca aj rodinu bohatý tatko... človek sa musí vedieť presadiť aj sám...
Tak je teda všetko o tej korupcii, či nie? ...
Teraz neviem
Tak ako potom môže byť všetko o korupcii?
dobre možno nie úplne všetko je o korupcii ale tých 90% určite je... veď už len to že 30 ročný mladík je prodekanom na medicíne... fakt si myslíš že tam nebol umelo dosadený?
ale vo všeobecnosti sa mi to vidí tak, že ak máš titul tak si na nule a ak ho nemáš, tak si v mínuse