Ahojte..rád by som sa vás opýtal či neviete kde kúpim nejakú vysokorýchlostnú kameru a či nemáte enjaký cenník alebo informácie koľko môže taká kamera stáť. ĎAkujem
no ved jasne ze ju nejdem kupovat mna to len zaujimalo..ale priznam sa take ceny som fakt necakal no...ale ked sa nad tym zamyslim @6 ma pravdu...moze byt...
vy ste hoši nejakí machri .... Highspeed kamera sa da kupiť cca od 5000 sk po starom, ku ktorej treba objektivy + software špecialny a mať najlepšie notebook s vykonom aspoň 1,8 mhz, 512 ram čo je v dnešnej dobe nič..dokopy to vyjde kolem 10-18 tisic, lenže to su vysokorychlostne kamery, ktore sa použivaju vo vede a vyskume, na rozbor a skumanie kadejakych javov..čiže ak si chces prasknut balonik s vodou tak v kľude ti to potačí... Potom napriklad aj firma CASIO zacala vyrabat fotaky s funkciou vysokorychlostnej kamery, ktora ti natoci cca 420 FPS, ale pri mini rozliseni..potom aj 220 FPS a 110 FPS..cim vacsie FPS, tym mensie rozlisenie... potom na HD zobrazanie highspeed videa, začali kamery sony davať medzi svoje funkcie SMOOTH SLOW REC, pomocou ktorej natočiš 6 sekundovy zaber pri asi 240FPS, čo je 8 krát viac než klasicka kamera...a tieto kamery sa djau kupit od 500-600 eur do 3500 €..
Potom existuje aj jeden digitalny zazrak meno R.E.D. Camera, ktory funguje na principe 35 mm kamery a točí v HD kvalite vysokorychlostne zabery... a dá sa zohnať za 23 000 dolarov ktora sa pouziva vo filmovej brandzi....
Tak tu prosim mudrlanti netarajte ze 30 000 000 ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Potom existuje aj jeden digitalny zazrak meno R.E.D. Camera, ktory funguje na principe 35 mm kamery a točí v HD kvalite vysokorychlostne zabery... a dá sa zohnať za 23 000 dolarov ktora sa pouziva vo filmovej brandzi....
Tak tu prosim mudrlanti netarajte ze 30 000 000 ..