pre mňa by bola smrť učiť sa naspamäť nejaké právnické žvásty ale tak všeobecne by som povedala že nejaká vysoká fyzika, chémia, na to nemá každý hlavu
a ako si dospela k tomu ze "matika" ked ju ani nestudujes? mimohodom na VS su uz tie matematicke predmety specializovane na niekolko oblasti, takze sa v samo o sebe nevolaju "matika"
@centaurea sak vzorce na chemiu nie su biflovacky aby si sa ich ucila naspamat ako basnicku. tak isto ako na matiku sa nemusis ucit na matiku velku nasobilku naspamat ked si to mozes vyratat...
Záleží aj od toho ako koho ten predmet baví a veľmi tiež od toho, ako sa k tomu stavia vyučujúci. Napríklad z nie úplne najťažších predmetov akými sú teória systémov alebo geomorfometria a kvantitatívna geomorfológia spravili peklo. Ale celkovo by u nás vyhrala túto anketu matematická kartografia.
@zamidari áno, jasné, že s chemickým názvom sa to dá ľahko. ale tu sa to jednuducho naspamäť naučiť nedá. hmm ten tretí bod sa mi páči a je to chémia, aj keď si pri tom viac kreslím ako rozmýšľam
hmm myslim ze 1znacne filozofia medii!!! to by tu nedal nikto, to je MEGAZABIJAK. dpc sak to je skoro 40 stran uciva, mna normalne jeblo seriozne. srali by ste kocky
@antifunebracka to je to, z čoho si mi poslal test? test bol dementne postavený, ale beriete na NMgr. to, čo sme my brali v prváku v úvode do novomediálnych štúdií a v druháke na kyberkultúre, tak neviem, čo sa sťažuješ
inak seriózne mi dala zabrať antropológia vizuálnych štúdií, ale to bude tým, že som tam nechodila
a áno, kyberkultúra s milión esejami po anglicky a sociopatmi, ktorých nikto nemá rád, tak píšu kýbelsračky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
u mňa to bol asi jazykovedný proseminár, nikdy viac!
... najťažšia v mojom obore je matika
1. ehm
2. ak vies chemicky nazov tak sa da
3. ak ide uz fakt o nieco komplikovane, tak to sa uz ucit naspamet ani nema zmysel
4. to uz nie je ani tak nepatri do kategorie ktoru by som nazval "chemia"
najhorsia je spanielcina predsa!! ale nie, zartujem, spolocensky a diplomaticky protokol
ale nie, zas zartujem..ja este neviem
@antifunebracka to je to, z čoho si mi poslal test? test bol dementne postavený, ale beriete na NMgr. to, čo sme my brali v prváku v úvode do novomediálnych štúdií a v druháke na kyberkultúre, tak neviem, čo sa sťažuješ
inak seriózne mi dala zabrať antropológia vizuálnych štúdií, ale to bude tým, že som tam nechodila
a áno, kyberkultúra s milión esejami po anglicky a sociopatmi, ktorých nikto nemá rád, tak píšu kýbelsračky.
@grietusha děš na flédu?
napríklad tá anatómia na úrovni medicínskej nie je práve najľahšia
a s uplatnením sa, verím, problém mať nebudem
fyzických antropológov je málo a záber ich práce je veľký
@thatzooey chcela som, ale už som sa opila na byte
@antifunebracka nikdy som sa s tým slovom predtým nestretla