Tak co som to prepocitaval, a som dosiel k vypoctom ze mesacne by som mal minut tak do 200 euro v ktorich uz je zahrnute vsetko od intraku po jedlo v menzach, az po dake to pivecko na vecer, ale dufam ze na jedle sa da usetrit (preco kdo potrebuje jest kazdy den ) a celkove naklady budem mat tak do 150 eur nech, vela neminiem a nieco aj zarobym..
Keď nepočítam intrák, električenku a to, keď si príležitostne kúpim napríklad nejaký kus oblečenia, tak mesačne to vychádza asi 80 eur. A keď počítam intrák a električenku, tak mesačne to vychádza 162 eur. Fúúú. (A to som nepočítala skriptá)
no privat 100 ..cestovne vychadza tak na 25 , elektricenka 9 ... a k ruke tak 30 na mesiac na taky ten uplny zaklad ...chleba a tak ... zvysok si nosim z domu a supnem do chladnicky ...cize malo pod 170 e ...co je prehnane vela ....ale snazim sa tento rok ojebat system aby som dostal mastne stipko ....
zijem z 320eur/mesiac, z coho si platim vsetko. ubytovanie, stravu, cestovne, oblecenie, kozmetiku, nejake veci do bytu, samozrejme a pod.
jedine, co si neplatim je pausal na mobil a skolne. a vychadza mi to tak akurat. ak nie je nejaky necakany vydavok na lekara alebo pod, tak z toho dokazem este nieco aj usetrit
ja 30€ dostanem na týždeň - to obvykle miniem do posledného eura iba na jedlo a cestovné + nejaké to pivko. A aj tak to nestačí, lebo hladujem !!! 90€ mesačne ide na privát a cca 5€ na kredit ... dohromady to činí cca 240€ mesačne
len za byt je to 150€, telefóny ďalších 50...plus jedlo, lieky, domácnosť, skriptá, škola, cestovné, šaty...platím si všetko, nežijem s rodičmi...a veru 300 € je mi niekedy málo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
40e, ale keď už mám zaplatený intrák
jedlo nekupujem a intrak a cestovne su mesacne dokopy do 100 eur.
zijem z 320eur/mesiac, z coho si platim vsetko. ubytovanie, stravu, cestovne, oblecenie, kozmetiku, nejake veci do bytu, samozrejme a pod.
jedine, co si neplatim je pausal na mobil a skolne. a vychadza mi to tak akurat. ak nie je nejaky necakany vydavok na lekara alebo pod, tak z toho dokazem este nieco aj usetrit
Samozrejme , som ziveny mamou zatial , ale peniaze do ruky si od nej uz roky nepytam. A vzdy ked mozem, tak prispejem
40 € prezerem cca
raz do mesiaca sa treba riadne ozrat aby mi nezahrkalo zo skoly ... cize cca 30 €
cize cca 100 €