Ja som si napríklad myslela, že budem mať viac času na zábavu na koníčky a hocičo, ale čakala som, že toho učenia bude veľa a nakoniec to dopadlo tak, že sa musím viac venovať škole ako iným veciam..ale zase 3 týždňové poskúškové prádzniny a 4 mesačné letné prázdniny sa mi pozdávajú a takisto keď netreba nejaký deň ísť do školy..horšie je že tento semester budeme mať každý deň zas :/ Určite to závisí od odboru, ktorý človek študuje, preto sa pýtam i na odbor Naivný stredoškolák si namýšla, že koľko zábavy bude a nakoniec je na intrákovej izbe a všade okolo neho len knihy a papiere
súhlas s @1 tiež som si myslel, že bude plno voľného času, ale nie tak celkom, človek musí vždy robiť nejaké seminárky a podobne, potom cez skúškové 20 dní som ani nespal poriadne, ale dá sa to prežiť a nerád som na intráku, izba 2x2 metre, o sprche a hajzli radšej ani nehovorím...takže ja som radšej v škole ako na intráku
Ja presne opacne, teda nie som na intraku (to asi vela ovplyvni) ale cakala som ze budem nocovať pod knihami, že proste zažijem ten pravy skuškovy stres. Ale presne naopak, skušky porobene už pred mesiacom a zda sa mi že len hlupnem a hlupnem Ale to asi preto ze studujem humanitny smer
popri tom ze toho mam tonu do skoly musim chodit este aj do prace kde teraz robim este viac ako doteraz takze tak aj vyzera to ako sa ucim..keby nebolo skusok bolo by to super a moj studentsky zivot na byte je velmi skvely.
Neviem ,čo som čakala ale toto čo prežívam strašný bol prvý semester...len učenie a učenie... internátny život žiaden , akurát tak keď som si varila v kuchynke obed a niekto prišiel tak sme prehodili tri slová .. no našťastie som stretla v tom šialenom meste niekoho, kto aspoň víkendom dal zmysel
internátny život na sklamal ... myslela som,že budú divoké párty a dočkala som sa len nejakého retarda, ktorý vyšiel pravidelne v pondelok na chodbu o 2hej ráno s harmonikou a robil hluk.. plus skoro z každej izby sa ozývali ľudovky skoro nonstop ... bola som zhrozená a sklamaná .. teraz v druhom, som na stredoškolskom internáte a je tu božský pokoj a TICHO hlavne
ja si internátny život aj celkovo nový život v na výške celkom užívam lepšie povedané počas prvého semestra som si to užívala a bola som spokojná teraz, keď je skúškové, a ja som už dva týždne zavretá len na intráku a učím sa a učím a učím a skúšky sa nedaria.. je to pravý opak užívania si trpím!! ale pokiaľ dám ešte tie tri skúšky a prelezem do ďalšieho semestra, tak to bude stáť za to
s výškou sa mi nesplnil môj sen,skúšky už dávno porobené,nudím sa doma,ved mám mesiac voľno ....už nemám,čo robiť poriadne ..zažila som si ťažké stresy v začiatkoch semestra,desivé..
intrákový život -no ,kebyže nemám izbu 2X1,5 metra ,a 4 baby na izbe,tak sa lepšie asi žije,málo miesta,nanič dosť cestovanie veľmi zdlhavé,ale odbočila som od intrákového života,ako zabávať sa chodíme,ale nič moc,len na izbe,čo sme baby...ale inak na intráku som ešte nikoho nespoznala takého ,len pár magorov tam vyziapuje o 3 ráno a spieva hymnu to je celé
intrák nebol taký zlý, ako som sa bála, prvé dva roky sme celkom intenzívne žúrovali, teraz sme už len po večeroch zabití za notebookmi a len sporadicky niečo
od školy som čakala niečo úplne iné, ako sa mi dostalo....vlastne, nemala som nijaké konkrétne očakávanie, ale to, čo prišlo ma až tak nebavilo, ako som si myslela, že ma bude
čo sa učenia týka, to nehrozí, naozaj som sa prvý krát učila asi minulý rok na bc. štátnice ....ale u nás ide skôr o umelecký výkon...a proste, tá tvorba nie je vôbec idyická, no
čakala som aj iný prístup pedagóga, ale to je u každého individuálne
a vlastne nejakú časovú tieseň pociťujem až teraz v štvrtom ročníku, aj to len kvôli jednému predmetu...
škola je super-trúper aj keď náročná a momentálne chcem umrieť. skúškové je khokhotina. rada tam chodím. mám tam super kámošov a je mi tam dobre. pre mňa sú fakt najdôležitejší ľudia.
vysokoškolský život ma bavil v prváku. teda ak myslíme to intrákové žitie ruka hore ale inak som bola vždy spokojná a mala som super spolubývajúce.
som na veterine a nestiham ani chuj akurat sa raz do tyzdna na intraku opit, aj to len z milosrdcenstva rozvrhu zimneho semestra, v letnom to bude vacsi hardcore. cez skuskove ziadny oddych a letne prazdniny asi tiez budu len o uceni podla toho mnozstva predmetov
spokojnost, v skole sa velmi nepretrham, len sem tam treba zamakat, inak pohoda..a na intraku spokojnost, ked chcem tak sa len vyvalujem na posteli a ked sa mi chce ist na party tak nie je problem zohnat ludi
ale inak intrak nemam, skolu som si predstavovala do istej miery inak, ale v podstate som aj tak spoko s tym co studujem, so spolocenskym zivotom to je horsie, ciastocne aj vdaka jazykovej bariere a tomu, ze do mesta v ktorom studujem len dochadzam, po skonceni vyucovania odchadzam zasa naspat domov, nieje nejak ani casu na socializaciu...ale ja sa raz tu nemcinu naucim, a budem vediet rozpravat a najdem si brigadu, a byt, aaaa ..a budem spoko
ja som práveže neočakávala vôbec žiadny voľný čas...napriek tomu som si ho urobila...a tak to aj teraz dopadá
a čo sa školy týka, tak presne nejak tak som si to predstavovala, konečne som sa začala cítiť ako študent (čo sa o mojom druhom štúdiu na FF vôbec nedalo povedať)....teraz študujem matiku...
JA SOM si myslela že to bude pááárty a hovno ani len jedno vyrazenie do mesta...a učenia vela aby clovek vobec prešiel na decko... áách o nicom dobre že už niesom na výške ..kkcina neni to ako americká high schúúl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(sj, aj, 2. roč.)
škola ee ale to zmením
intrákový život -no ,kebyže nemám izbu 2X1,5 metra ,a 4 baby na izbe,tak sa lepšie asi žije,málo miesta,nanič dosť cestovanie veľmi zdlhavé,ale odbočila som od intrákového života,ako zabávať sa chodíme,ale nič moc,len na izbe,čo sme baby...ale inak na intráku som ešte nikoho nespoznala takého ,len pár magorov tam vyziapuje o 3 ráno a spieva hymnu to je celé
celkovo-sklamanie
od školy som čakala niečo úplne iné, ako sa mi dostalo....vlastne, nemala som nijaké konkrétne očakávanie, ale to, čo prišlo ma až tak nebavilo, ako som si myslela, že ma bude
čo sa učenia týka, to nehrozí, naozaj som sa prvý krát učila asi minulý rok na bc. štátnice ....ale u nás ide skôr o umelecký výkon...a proste, tá tvorba nie je vôbec idyická, no
čakala som aj iný prístup pedagóga, ale to je u každého individuálne
a vlastne nejakú časovú tieseň pociťujem až teraz v štvrtom ročníku, aj to len kvôli jednému predmetu...
škola je super-trúper aj keď náročná a momentálne chcem umrieť. skúškové je khokhotina. rada tam chodím. mám tam super kámošov a je mi tam dobre. pre mňa sú fakt najdôležitejší ľudia.
vysokoškolský život ma bavil v prváku. teda ak myslíme to intrákové žitie ruka hore ale inak som bola vždy spokojná a mala som super spolubývajúce.
a študujem právo, 3.ročník
skola uz teraz lepsie, aj ked ako vsade su urcite zadrhely
a čo sa školy týka, tak presne nejak tak som si to predstavovala, konečne som sa začala cítiť ako študent (čo sa o mojom druhom štúdiu na FF vôbec nedalo povedať)....teraz študujem matiku...
Intrák ako taký je fajn,len boha,samí chalani skoro a pár chemičiek
Škola,no čakal som že sem budem super hlava,že to pôjde ľahko no a opak je pravdou je to dosť makačka... Všetko mám ale na Áčka,tak čert to ber