Tému mám celkom v pohode, len jaksi k tomu neviem zohnať dostatočné množstvo literatúry a konzultant... Nie je úplne zlý ale keby nám pomáhal trochu viac, nesťažoval by som sa.
celé je to na hovno. Namiesto toho, aby si študenti vybrali svoju vlastnú tému a oblasť ktorej sa chcú venovať a bude ich zaujímať, dostanú na výber iba z nejakých starých suchých nezaujímavých tém, ku ktorým ani nie sú knihy. O skapatom výskume na našej VŠ ani nemusím písať... nemá to zmysel.. a rovnako to je aj na iných školách na Slovensku. Proste grc, hádam aj Afrika je ďaleko pred nami.
@zamidari ano vyberas si z tém, ktoré sú v ponuke. Ale nemôžeš iniciovať vlastný výskum lebo ti povedia, že to sa nedá a musíš si vybrať iba z toho čo je. Okrem iného tisíckrát derivované omielané témy, ktoré neprinášajú nič nového. Načo je potom takáto práca čo je vlastne len parafrázovanie a citovanie už publikovaných výsledkov ????
téma je celkom fajn zaujímavá až na komunikáciu s vedúcim nejako sa mu nič nepáči a ešte k tomu všetkému mi povedal, že čokoľvek napíšem nebude aj tak s tým súhlasiť tak načo potom to píšem už som maximálne unavená z neho teraz momentálne pracujem asi na 5 dotazníku a dufám, že bude konečne dobrý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
už len preto, že i tému aj vedúceho (teda v mojom prípade vedúcu) si vyberám sama
@nietimekki tak ak sa tema netyka gramatiky tak ani nie . ja som si ju z vlastnej iniciativy skontroloval, ale nejake muchy tam urcite zostali.
vedúca je dobrá
tému práce som si navrhol ja, vybral som si konzultanta ktorý sa danou problematikou zaoberá a hotovo