Práve teraz mám plnú hlavu o tom, na ktorú školu berú koľko ľudí, koľko to stojí a tak... Ale chcela by som počuť aj osobný názor.. Takže, ak niekto chodíte na komenskeho uni alebo ekonomicku v blave počúvam vaše názory.
6 necem koli frajerovi ohrozovat skolu .. ale robila som si tie testy a neviem .. je to po cesky a niektore veci boli dost divne prelozit si to ked tam islo o to spravne pochopenie textu.. o logiku .. a tak
@3 ja som na UMB v B.Bystrici, EUBA je dost jednoducha skola,sam Sulik ju nazval ,,elektrickovou,,, iba vyssia odborna stredna skola.
Proste ide o to,ze kvalita studia a naroky ktore tam na studentov kladu su biedne.
Ak ti ide o to aby si spravila titul tak tam kludne chod a ostane ti cas aj na toho frajera...
V podstate je jedno kde studujes,ide len o nejaky vlastny pocit uspokojenia.
Skola ti len rozsiri pohlad na svet a zivot, veci,ktore ta naucia v skole vyuzijes tak na 10% ,zvysok su tvoja osobna snaha a zaujem.
@12 no díky za radu budem sa tým riadiť.. ale prihlášku si tam možno podám ... uvidím... ale už som rozmýšlala, že tú školu vypustím lebo som si vybrala toho toľko, že neviem kto to bude platiť
som na UK, síce na práve, ale nemám pocit, že by to bolo až také hrozné ako mnohí hovorili. len si treba zvyknúť, že prístup ako na strednej už nebude, ale to je všade. mne chvíľku trvalo, kým som si zvykla, že písomka sa ozaj nedá preložiť, že za vyučujúcim sa nedá len tak prísť a "pokecať" a všetky tieto stredoškolské maličkosti, ktoré mi chýbajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Proste ide o to,ze kvalita studia a naroky ktore tam na studentov kladu su biedne.
Ak ti ide o to aby si spravila titul tak tam kludne chod a ostane ti cas aj na toho frajera...
V podstate je jedno kde studujes,ide len o nejaky vlastny pocit uspokojenia.
Skola ti len rozsiri pohlad na svet a zivot, veci,ktore ta naucia v skole vyuzijes tak na 10% ,zvysok su tvoja osobna snaha a zaujem.