Mám na mysli ozaj spanie (nie sex) proste či sa vám stalo že ste spali z jedným objektom vašej orientácie napríklad v jednej posteli bez toho aby k niečomu došlo a dôvodom nesúlože nebol problém z alkoholom ale proste, že ste nechceli a len tak te vedľa s
jj na skolskom vylete aj s 3 spoluziakmi a za 2 dni sme spali 10 v jednej malickej izbe a nikto s nikym nic nemal ... mam slusnych kamaratov a kamaratky
@unteachable na tej jednej čo som našla sme len traja odfotení ale viem, že v určitom momente nás v tej posteli bolo aj 7 alebo 8 chceš ju sem aj tak? je ti tam vidno len trs vlasov zpod paplóna a ja tam mám včielkové pyžamko
bohužiaľ, ešte nikdy sa mi nedostalo takejto príležitosti..nakoľko som s ním nikdy nebola v noci ale strašne by som sa raz chcela len tak ráno zobudiť vedľa neho..
@adsy nie nie toto z filmamy nemá absolútne nič spoločné
@tinka246 ja som si nato v podstate tiez musel počkať veľmi dlho ale vermi o to vačší zážitok stoho potom máš...
@husky sme z rôznych partii premňa je to rarita tak vyzvedám...
@antifunebracka ak si sa nevinne tulil z vonka to sa neráta!
@kolini neštuduješ náhodou ekonómiu alebo niečo podobné ale táto odpoveď sa mi veľmi ľúbila!
@unteachable čakal som gruppen jak hovado a krémeše jak hovorí má drahá
@sarah_whiteflower miláčik to by si sa divila, véľmi silno moc že by si sa divila
zo začiatku som si myslel že to skutočne som z tak demoralizovanej a hriešnej spoločnosti ale vidím, že nie som sám a rovnako ako niektorých vás prekvapila moja otázka mňa prekvapovali niektoré odpovede...bola to číra zvedavosť a ďakujem za pozornosť koniec hlásenia...
pohodaa vacsinou spavame 4 na 2 spojenych posteliach,lebo by bolo cudne,keby som spal s kamosom na 1 posteli,tak to radsej spojime na jednej chate sme 5 spali na 2 posteliach.talcenica riadna ...kks,z kazdej strany alkoholovy smrad z ust a jeden ma este aj oslintal
no jasné, ale s chlapom sa jednoducho nedá spať v jednej posteli...Ono to chrápe, ono si to privlastní celú postel a šialene mi to lezie na nervy!! čiže rezolútne rozhodnutie : ak náhodou niekedy budem zdieľať s niekým ten istý byt, tak oddelene spálne!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Áno, veľa krát
Aj dnes sme sa s pritulili kamoskou, aby sme porazili tu kosu v miestnosti a zaspali, ako dve stence
(Mno ale vcera taky nezistny spanok nebol )
@tinka246 ja som si nato v podstate tiez musel počkať veľmi dlho ale vermi o to vačší zážitok stoho potom máš...
@husky sme z rôznych partii premňa je to rarita tak vyzvedám...
@antifunebracka ak si sa nevinne tulil z vonka to sa neráta!
@kolini neštuduješ náhodou ekonómiu alebo niečo podobné ale táto odpoveď sa mi veľmi ľúbila!
@unteachable čakal som gruppen jak hovado a krémeše jak hovorí má drahá
@sarah_whiteflower miláčik to by si sa divila, véľmi silno moc že by si sa divila
zo začiatku som si myslel že to skutočne som z tak demoralizovanej a hriešnej spoločnosti ale vidím, že nie som sám a rovnako ako niektorých vás prekvapila moja otázka mňa prekvapovali niektoré odpovede...bola to číra zvedavosť a ďakujem za pozornosť koniec hlásenia...
Ale jej brat má 4r. či koľko