hehe ja budem mat jednu 3ku z dejepisu, inak jednotky a dvojky...tak ale predpokladam, ze Bobi a Simonas su este na zakladnej tam ma aj debil dobre znamky
čisté posledný týždeň som nič nerobila len sa učila na neminu a každý deň som odpovedala a konečne uznala že si tú jednotku zaslúžim taká čudná učiteľka
akože vysvečko mám v píííí,,bude dobréé,,jediné čo ma sere je trojka z matiky,,lebo som mala medzi dva-tri,,a jediné čo mi povedala bolo že som lenivá!! wrrrrrr
Z toho čo potrebujem na maturu a čo ma baví mám jednotky,max. dvojky(jazyky,biola,dejak,solina...) z troch mojich "najoblúbenejších" (hádajte ktorých?) mám trojky.
Doprdele to som tu taký sprostý? Budem mat 5 trojak: Technologia, Anglictina, Fizyka, čislicova technologia a Slovenčina. Na pol roku som mal zo Slovenčiny jednotku ale teraz mi to doondila jedna 5 z diktátu. A pri tej učiteľke keď dokážeš dostať viac ako 2 známky za pol rok tak si véééľmi dobrý. Žiadna šanca si to opraviť :p
som na bilingvalnom gymnaziu prvy rok takze mam len 5 znamok z toho su 3 jednotky a 2 dvojky-anglina a slovina...mohlo byť aj lepšie ale som šťasna lebo mohlo byť oveľa horšie...
juuuj ja sa z vysvecka tesim neuveritelne veelmi...same jednicky a z matiky 2.....a priemer som neska pocitala a mam 1,1....tazeee tesim sa velmi z toho
akože no ja mam tri trojky nemčinu čo som ešte šťastná, matiku čo som pokazila nakoniec štvrťročku a slovenčinu lebo mi dala 12/28 zo slohu no a to bol koniec a otázka že či budem mať aj z niečoho iného trojku a ja že hej tak že to necháme tak
noo ja mam superne vysvečko,na polroka to boli 4jednotky,4dvojky a trojka z matiky...terazz na konci su to dve dvojky/fyzika,matkaPa ostatok jednotky . a som s tohooo cela het lebo sa nam vysvečko rata na strednu yes
mala som dve trojky...samozrejme ze z matiky a hosodarskych vypoctov..ja neviem neviem asi ratat nikdy mi to nejde nejak extra ale ostatne za 1 a 2..a zaverecky s vyznamenaniim cize som rada a hlavne ze to mam za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
no ja mam riadne do...kakane znamky..a robim dva reparaty.....ale co uz , ked som na to cely rok kaslala
vysvedčko bude o ničom jak ždy ale nerješim...
25. - čo máš proti KE ??
jedna z matiky
druha zo sloviny
tretia z chemie
stvrta z angliny
a piata z dejepisu
great ne?
ja sa samými pochváliť nemôžem, bohužiaľ som sa dostala do zlej triedy samé bifly...
41-ja viem...gympel je svinstvo deformujuce mozog a dusevny vyvoj...som cisty priklad ale vacsinou co tu pisu su na zakladke
Ja teda nic moc, lebo som zavysli na internete a potrebujem odbornu pomoc som sral na skolu.
Samozrejme nerobim reparaty ani nic take, iba 2ky a par 2ják.
Btw. na nasej skole sa neoplati byt podctivy ,lebo to stoji za RIT!
asom spokojná
slovenčina 1
fyzika 1
zemepis 1
chémia 2
prírodopis 2
anglický jazyk 1
dejepis 1
Z tej angličtiny nespravodlivo:"(