čary by som stredovakému človeku nevravela, nechcela by som zhorieť
"A vtedy sa jednému človeku zjavil Boh a povedal mu, aby zostrojil prístroj. Vďaka tomuto prístroju budú môcť ľudia vidieť veci, čo sa dejú na opačnom konci sveta. Dokonca sa môžu vďaka nemu skontaktovať s blížnymi všade na svete. I pomenoval tú vec internet.
Potom si povedal, že im spojenie s blížnymi ešte uľahčí a vytvoril sociálne siete. Ale pozor, človeku! Tieto nástroje s času na čas ovládne diabol, buď preto opatrný!"
Stredovekemu človekovi by som nič o internete radšej nehovoril , určite by mu bolo lepšie bez neho . To skor ja by som chcel isť do stredoveku a nech mi on vysvetlí ich veci
@shit neviem ti, ale mne by sa v stredoveku veľmi žiť nechcelo, nie kvôli technike, ale kvôli stavu spoločnosti a hlavne moci cirkvi. tam by možno bol prenasledovaný za čarodejníctvo, rúhačstvo alebo také prkotiny.
"Predstav si systém poštových holubov, kde každý človek má jedného, ktorý dokáže uniesť takmer neobmedzené množstvo dopisov a balíčkov, nikdy sa neunaví, a lieta nepredstaviteľnou rýchlosťou. Tento systém poštových holubov je internet. Teraz si predstav jedno miesto, kam sa zlietajú všetky tie poštové holuby, odložia tam hocičo čo mali u seba, prehľadajú všetko čo je tam odložené, vyberú to čo je od ľudí ktorých poznáš, a donesú ti to naspäť. To je sociálna sieť. Až na to že miesto holubov používa niečo iné, čo by bolo pre teba veľmi ťažko pochopiteľné, ale princíp je v zásade rovnaký."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
"A vtedy sa jednému človeku zjavil Boh a povedal mu, aby zostrojil prístroj. Vďaka tomuto prístroju budú môcť ľudia vidieť veci, čo sa dejú na opačnom konci sveta. Dokonca sa môžu vďaka nemu skontaktovať s blížnymi všade na svete. I pomenoval tú vec internet.
Potom si povedal, že im spojenie s blížnymi ešte uľahčí a vytvoril sociálne siete. Ale pozor, človeku! Tieto nástroje s času na čas ovládne diabol, buď preto opatrný!"
Niečo na ten spôsob
este by som mu pokazil zivot :/
a potom rozmyslat nad internetom a soc. s.
A Povedal - budiž svetlo.
A oddelil svetlo od tmy,
a uvidel že je to dobré
A povedal Boh - nech ustúpi voda a objaví sa pevnina.
A stalo sa.
A Stvoril ľudí k obrazu svojmu a dal im... Internet
» www.youtube.com/watch?feature=p...
"Predstav si systém poštových holubov, kde každý človek má jedného, ktorý dokáže uniesť takmer neobmedzené množstvo dopisov a balíčkov, nikdy sa neunaví, a lieta nepredstaviteľnou rýchlosťou. Tento systém poštových holubov je internet. Teraz si predstav jedno miesto, kam sa zlietajú všetky tie poštové holuby, odložia tam hocičo čo mali u seba, prehľadajú všetko čo je tam odložené, vyberú to čo je od ľudí ktorých poznáš, a donesú ti to naspäť. To je sociálna sieť. Až na to že miesto holubov používa niečo iné, čo by bolo pre teba veľmi ťažko pochopiteľné, ale princíp je v zásade rovnaký."
a teraz si predstav, ako sa ti kokoti medzi sebou nonstop hadaju. to su socialne siete