@n0win0u dobrá pripomienka, ospravedlňujem sa, že som to tam nezahrnul...ale 3. možnosť teoreticky môžeme považovať aj za tento prípad...to "tu" zanedbáme
ked natrafim na nieco zaujimave, tak to vacsnou upnem. ci uz je to clanok alebo obrazok alebo co... -tym nechcem povedat, ze upujem vsetko, co neujde mojmu zraku. inak, vacsinou to adresujem konkretnej osobe.
Ja, ako väčšina ľudí, keď je zaujatá niečim zaujímavým čo chce poslať kamarátom, či už TSkou, cez facebook alebo cez mail, tak skopíruje LINKU z browsera...
Prečo? Lebo to funguje na každej stránke a je to ľahšie ako hľadať či na tej stránke je linka na zdieľanie alebo nie...
Tá linka niekedy je použitá, ale je to príliš preceňované tlačítko na weboch... Pár ľudí to použije, ale keby to tam nie je, tak veľký rozdiel to nerobí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nemám nejakú špeciálnu potrebu.
Prečo? Lebo to funguje na každej stránke a je to ľahšie ako hľadať či na tej stránke je linka na zdieľanie alebo nie...
Tá linka niekedy je použitá, ale je to príliš preceňované tlačítko na weboch... Pár ľudí to použije, ale keby to tam nie je, tak veľký rozdiel to nerobí...
2.= nevyužívam FB zdieľanie iba na Birdz, inde áno
@tomas nj, klasická linka je najuniverzálnejšia, ale keď dnes má skoro každý všetkých na FB