Touto anketou si to vystihla. Vyzerám na staršie aspoň o tri roky, každý mi vraví, že mi netypuje môj vek. Jedni chalani šli raz za mnou, keď som šla s kamarátkou a neustále na nás vykrikovali slečny. Vysvitlo, že nás niekam chceli pozvať a mysleli si, že sme staršie. Stáva sa.
vyzerám o dosť mladšie...až vtipné mi prídu niektoré situácie...minule sa susedy pýtali,či som už dokončila základnú a ja som už pritom tri roky na vysokej
tréner sa ma pýtal: a na akú vysokú chodíš? a ja že: nie ja ešte na strednú .. on šokovaný : ale už končíš, nie? .. radšej som sa ani nepozerala ako sa tváril, keď som povedala, že som druháčka ale bola to fajn skúsenosť. .. niektorí tvrdia, že staršie, iní, že vyzerám na trinásť.. asi skôr druhá možnosť
ako kedy, ale veľmi často mi tipujú menej, než mám, hlavne tu sa mi stáva, že mi nechcú cigarety predať ale košo by povedal, že nech si nenamýšlam, že som aj tak vráskavá jak velryba. ..tak si nebudem
notak vzdy ked nas vidi niekto moju sestru a mna vzdy odhaduju zesom starsia. lebo ona vyzera tak deckejsie.. ale zas vzdy mi odhaduju presne moj vek aky mam.. ale toje ais ja zesom taka vysoka ostej sestry ta preto.
Ako kto. Maminka hovorí, že primerane na svoj vek, ja hovorím, že na menej a sestrinej kamarátky maminka sa pýtala, či som od nej staršia (ona ma 19). Takže to je asi podľa toho, ako sa vyspím/namaľujem/tvárim, alebo neviem.
Mne vačšina ludí hovorí že vyzerám na omnoho staršie Takže už som si zvykol Dokonca mi jeden nemenový človek ktorý ma nepoznal tipoval cez 25 to už som bral ako uražku
mám 14 a mne tipujú viac ako mojej 28ročnej sesternici..tak z toho usudzujem,že pre okolie vyzeram byť staršia aj keď podla mňa vyzerám presne na môj vek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
a dlhé roky zas kus menej, ako mám
Občas si slušne prihodím, naposledy o 9 rokov viac; uverili mi
Ale inak ako kedy...Niekedy viac, niekedy menej ..
(fakt vyzerám až tak staro? )
@schizoofrenik na 30
@mimkapd 18
ako kedy záleží aj od ďalších faktorov
pochybuje sa aj o mojom pohlaví....
ja som vlastne zhruba 12ročný androgýn a tak no -,-
"koĺko máš vlastne rokov?"
"14"
"čoo,fakt ? Neverím ukáž občaňák!"
"myslíš zdravotnú kartičku ? "
hm...keď som ťa uvidela, odhadovala som ťa na 18-19rokov...čiže keď sa prikloníme k vyššej hranici, aj som sa trafila