Ahojte,potrebujem poradit.Paci jeden chalan chodime spolu do triedy a pozeral sa na mna,ale ja som sa strasne hambila a nedokazala som sa na neho ani pozriet.A teras ked som nabrala trochu odvahy tak ma on ignoruje .Prejde okolo mna a strasne sa sustredi
...Myslim ,ze ste ako dva ladovce... Kazdy na jednom konci polu a nijako sa nehybete ...Ked ani jeden z vas nic nepodnikne, tak budete okolo seba kracat a tvarit sa "ja-nic-ja-ta-nepoznam-nevidim-nevnimam-lebo-mam-plne-gate-z-toho-ako-ma-pritahujes-a-netusim-ako-sa-prihovorit-ked-ma-vsetky-tie-'feelings'-paralizuju" a nakoniec na seba zabudnete a zivot pojde dalej...
Dokonca aj zemegula sa neprestane tocit dokola... Pre mna
V prvomrade by som chcel povedat k tym skvelym prispevkom, ze ked ma niekto mentalny vek suhlasny s realnym vekom, tak nie je sprosty.
Polovica birdzu ho ma nizsi a nenechajte sa pomylit vyjadrovanim, je lahko nacvicitelne a lahko vas ojebe
A teraz k veci. Mas 15, takze si prvacka a budete spolu este 4 roky v triede predpokladam. Cize nikam sa neponahlaj ono sa to este cele uzehli, vznikne nejaky ten kolektiv , mas cas. Ak sa mu pacis, tak ho urcite dostanes, to si bud ista.... Pride prva party a...
No ako to je realita, takze neprevracat ocami.....
@xdravecx som deviatacka,ale 15 mam to mas pravdu . Len us budeme chodit do triedy len rok a tak som chcela vediat ci sa oplati sa ho spitat ci by nesiel von.Ale podla toho co pisete to vyzera ze by mi povedal nie
1-nepravdepodobna. Ma rad ked moze niekoho znervoznovat pohladom do oci. Avsak mozno si dosiahla to ze znervoznujes teraz ty jeho .
2-pravdepodobnejsia. Pozeral sa na teba lebo si sa mu lubila, ale preto ze si ho isty cas ignorovala tak dospel k zaveru ze sa tebe nelubi. Ignoruje ta teraz bud preto, ze si mysli ze nanho nieco hras alebo preto ze si mu tou ignoraciou ublizila a ze ho to dost boli, alebo ze stratil o teba zaujem.
Riesenie: Ak ho chces tak sa musis prekonat, prist cez prestavku za nim a spytat sa ho ci sa nechce s tebou poprechadzat po chodbe. Ak bude suhlasit tak sa dozvies presny dovod preco konal tak ako konal
keď sa na teba pozeral a ty na neho nie, tak to vzal ako "odmietnutie", momentálne sa mu stále páčiš ale buď má zranené ego ( = je urazený), alebo nechce otravovať ( = pozerať sa na teba keď nereaguješ). ďalší krok je na tebe, daj sa s ním do reči
@assasins@10 mňa tiež dalo sa to aj tak pochopiť, že najprv ju ignoroval a potom zistil, že je inteligentná, tak možno prejavil záujem a začal sa na ňu usmievať .... ale tak každý si to pochopí ako chce
@mimi38 eeeeh nemám rada úvahy typu: "budeme spolu už len rok a neviem, či sa MI TO OPLATÍ" ... ani nevieš, čo za ten rok môžete zažiť, treba si život vychutnáááávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
mňau
Dokonca aj zemegula sa neprestane tocit dokola... Pre mna
Zduř,
-N-
-mimi38 : tym myslis ze som sprosta?
Jááj tak toto ma zabilo loooooooooooooool
@12 moc sa nesmej
V prvomrade by som chcel povedat k tym skvelym prispevkom, ze ked ma niekto mentalny vek suhlasny s realnym vekom, tak nie je sprosty.
Polovica birdzu ho ma nizsi a nenechajte sa pomylit vyjadrovanim, je lahko nacvicitelne a lahko vas ojebe
A teraz k veci. Mas 15, takze si prvacka a budete spolu este 4 roky v triede predpokladam. Cize nikam sa neponahlaj ono sa to este cele uzehli, vznikne nejaky ten kolektiv , mas cas. Ak sa mu pacis, tak ho urcite dostanes, to si bud ista.... Pride prva party a...
No ako to je realita, takze neprevracat ocami.....
hoď doňho radšej krabičku prcgumiek, je to navidomočí jasné, že čo chceš!!!
ak nepochopí, ser naňho je to blbčo vymletý........filipk
Skus sa zamysliet ci tym nieco riskujes.
čo ti poradiť? ....Snaž sa vyzerať čo najlepšie (ale prirodzene), pohlady do očí rob "skalopevne" a úsmevy.
Ak má vážne záujem, snád sa prekoná...
1-nepravdepodobna. Ma rad ked moze niekoho znervoznovat pohladom do oci. Avsak mozno si dosiahla to ze znervoznujes teraz ty jeho .
2-pravdepodobnejsia. Pozeral sa na teba lebo si sa mu lubila, ale preto ze si ho isty cas ignorovala tak dospel k zaveru ze sa tebe nelubi. Ignoruje ta teraz bud preto, ze si mysli ze nanho nieco hras alebo preto ze si mu tou ignoraciou ublizila a ze ho to dost boli, alebo ze stratil o teba zaujem.
Riesenie: Ak ho chces tak sa musis prekonat, prist cez prestavku za nim a spytat sa ho ci sa nechce s tebou poprechadzat po chodbe. Ak bude suhlasit tak sa dozvies presny dovod preco konal tak ako konal
nejako takto - 0:05 - 0:20
keď sa na teba pozeral a ty na neho nie, tak to vzal ako "odmietnutie", momentálne sa mu stále páčiš ale buď má zranené ego ( = je urazený), alebo nechce otravovať ( = pozerať sa na teba keď nereaguješ). ďalší krok je na tebe, daj sa s ním do reči
@nobile ty si to najlepšie vysvetlil
@mimi38 eeeeh nemám rada úvahy typu: "budeme spolu už len rok a neviem, či sa MI TO OPLATÍ" ... ani nevieš, čo za ten rok môžete zažiť, treba si život vychutnáááávať