No čo si teraz pamätám, tak som poslednou dobou (posledný rok?) vymenila tak 3? Boli to pesníčky, ktoré sa mi strašne páčili, a nemala som silu zmeniť ich. A teraz som si to tiež konečne zmenila, a neviem kedy to zmením znovu
iba keď je nejaká nová pesnička čo sa mi páči.. tak si ju dám ako zvonenie... to neni moc často.. ale teraz si mi to pripomenula tak si idem asi zmeniť
(väčšinou keď usúdim, že to ako zvonenie nie je príliš vhodné a.. keď mením zvonenie na budíku, kt. sa zvykne zunovať značne rýchlejšie... prípadne sa naštvem a z princípu zmením )
Nemenila som ho cez dva roky, a ani sa nechystám, má dokonalý začiatok na zvonenie (Apocalyptica feat. Corey Taylor - I'm Not Jesus). Navyše sa strhávam, keď sa mi pustí na iPode, a nemôžem ho už počúvať ako song.
tak raz za rok ..maximálne 2x akurát teraz som si zmenila bo som začala nemať rada tú pesničku a aj tak mám skoro furt zapnutý tichý režim takže je mi to nanič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
čo ja viem, keď je nejaký dobrý začiatok nejakej pesničky tak rada vymením
(väčšinou keď usúdim, že to ako zvonenie nie je príliš vhodné a.. keď mením zvonenie na budíku, kt. sa zvykne zunovať značne rýchlejšie... prípadne sa naštvem a z princípu zmením )