Vždy keď napíšem do nejakého okienka písmeno "E" otvorí sa mi nové okno :D
Ahojte, vždy keď napíšem do písacích otvorov písmeno E, alebo C, (ako ja napr. tento otvor, alebo otvor na status, alebo komentovací otvor, kam určite po prečítaní tohto príspevku niečo napíšeš , na hociktorej stránke , tak mi vyskočí hláška - výstraha
@narazuvzdornaa nestláčam ani ctrl, ani shift, stláčam len to písmeno!
@sheily mám aj mozillu aj safari aj všeličo, ale google chrome u mňa vyhráva, je najrýchlejší. Aby sa mi prehliadač otváral 4 sekundy... Pri chrome mi to netrvá ani sekundu, a načíta mi to pritom aj google
Najskôr som preinštaloval chrome, nepomohlo, ale potom som skúsil vypnúť všetky rozšírenia pre chrome, a ono to prestalo! Teraz idem hľadať konkrétne ktorá to bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@sheily mám aj mozillu aj safari aj všeličo, ale google chrome u mňa vyhráva, je najrýchlejší. Aby sa mi prehliadač otváral 4 sekundy... Pri chrome mi to netrvá ani sekundu, a načíta mi to pritom aj google
viete kde bol problém? Teda, aspoň si myslím.
Najskôr som preinštaloval chrome, nepomohlo, ale potom som skúsil vypnúť všetky rozšírenia pre chrome, a ono to prestalo! Teraz idem hľadať konkrétne ktorá to bola
tento prispevok pisem uz na piatykrat!!!!
dviha ma na stolicke kdekolvek chcem nieco na tomto portali napisat.
bohatiera.