Aky mate nazor na to ked moja spoluziacka chodi s 31 rocnym chlapom no,,chodi..kedysi chodila ale teraz sa k sebe pravdepodobne vratia. A zevraj mu niekde robila blowjob to je podla mna uz moc takyto vekovy rozdiel
No je otázne,či je to seriozny vzťah,alebo len zábava,ale asi skôr to druhé. Celkovo 32 ročný človek,bez ohladu nato či žena či muž, je dosť divný a asi nie je úplne v poriadku,ked hladá partnera medzi šestnásťročnými deťmi.
Neviem, ja osobne obhajujem vztahy, ktoré majú velké vekové rozdiely. Sama som mala len podstatne starších partnerov a mám radšej starších chlapov. 15 ročný vekový rozdiel poblém nie je. Skôr to, že 16ty rok je rok, kedy sa človek vyvíja nielen po psychickej, ale aj fyzickej stránke.
tak, aj ja mam mladsieho frajera odo mna, sice nie o 15 rokov, ale ked ako jedinu info o nich podas vekovy rozdiel a ze ho vyfajcila, co myslis na zaklade coho ti tu ludia budu pisat nazory? ma nad 15, pokial je s nim dobrovolne a nikto nikomu neublizuje, nic teba ani nikoho ineho do cudzieho vztahu
Kludne to moze byt seriozny vztah nechapem ludi co dokazu bez toho aby ich poznali, videli, ci len vedeli o ich existencii tvrdit ze to neni vztah a vediet o nich viac jak oni sami o sebe.
Poznam 19rocne dievca co je uz 2,5 roka s 55 rocnym a su spolu stastny mozte si pozriet jej ask je pomerne popularna Smajli s dvoma l
Myslím si že len zneužíva naivitu mladej.
Predsa len, čo si takí ľudia môžu medzi sebou hovoriť? Čo majú spoločné?
Obaja majú úplne iné zmýšľanie a riešia iné veci v živote.
Ale zas to že tomu nerozumiem automaticky neznamená že to odsudzujem. Keď im je tak dobre a jej rodičom to neprekáža...
Divné je podľa mňa to, že zakladas fórum aby si zistila aký máme názor na vzťah tvojej spolužiačky. Dá sa to vysvetliť dvojako... Prvý uhol pohľadu je, že by si chcela preskúmať viacero uhlov pohľadu pred tým ako ju odsudis aby si si rozšírila obzory. A druhý je že tu chceš vidieť ako cudzí ľudia kydaju na holku ktorú nemáš rada čo mi príde ako porucha osobnosti... koniec tohto príspevku nechám otvorený
nie je to normálne už len z hladiska toho že o čom sa asi možu rozprávať,jedine že ten 31 ročny je taky vymlety(čo asi aj je)že si može rozumieť so 16 ročnou pubiškou
@narazuvzdornaa s nou som chodila do skolky,na zakladke a teraz s nou pokarcujem na SŠ. Viem aka je za tie roky som ju spoznala a sama mi to povedala ze s nim chodi/chodila
Osobne nepoznam ziadne 16 rocne vyspele, psychicky vyrovnane dievca a pride mi chore ked sa takato zmätena kopa hormonov naviaze k dospelemu muzovi. Hej vsetky tie omacky ake to je individualne beriem, ale drviva vacsina spolu nevydrzi. Je ine ked ma dievca trebars 19 a chlap 30...
Niektori ludia su dnes hrozní.
Dnes sa najde vela spoločných tém aj medzi takýmto vekovým rozdielom. Že pedofil??????? Kurva keby oslavujú 10. výročie tak možno ale hento je už normálna žena.
@vsakpredsajaa to niekde tvrdim? Len usudzujem z toho ako som sa spravala/spravam ja a ostatne dievcata v mojom okoli a coraz viac si uvedomujem ze roky 15-18 su fakt prelomove, co sa spravania a psychiky tyka.. O chvilu mam 18 a ked si predstavim, co som robila dva roky-rok dozadu, rozum sa mi pozastavuje. Neviem, co ako moze chciet 30 rocny chlap on nevybureneho decka.
No, ked mu ona da, on jej daaa, aj auto jej da, ked im to nieco da, nech si to uzivaju, ale urcite by som taky vztah nechcel, pripadal by som blbo a zufalo, ze si neviem najst normalne vyzretu babu, tak si omotam okolo prsta nejaku psychicky nevyvinutu teenku.
@eriz_ ok ale ty niesi vsetky dievcata. Ako si pisala je to individualne a mozno prave tato je psychicky vyspela a aj keby nie tak laske nerozkazes. Skus si to predstavit na sebe. Zamilujes sa do 35 rocneho. Viem ze sa to tazko predstavuje ale skus. A teraz bude cele okolie a cely internet ktory ta absolutne nepozna do teba picovat ze nieeee to neni prava laska mali by sa rozist je to chore on je pedofil ona psychicky nevyrovnana... Ked sa ludia doplnaju v laske a proste pritahuju tak to je najdolezitejsie 30 rocny chlap je normalny chlap v najlepsich rokoch. Navyse hormony tu budu vzdy a niektori ludia su kopky hormonov az do smrti alebo minialne do zostarnutia.
@vsakpredsajaa ako ja chapem co sa snazis povedat, nezavrhla som teraz vsetkych ludi, ze to tak musi byt..
Moj nazor na vztahy v takom veku je dost skepticky kedze som s chlapcom 3a pol roka a dost si vycitam, ze sme dlhsie neboli len kamarati. Predoslo by sa veela vela zbytocnym hadkam a placom, lebo v takom veku vie malokto triezvo uvazovat.
Z pohladu dievcata chapem, ze sa zamiluje atd ale dospely chlap by skor mal uvazovat o zazemi, rodine atd (zase, nie kazdy to tak ma, hovorim vo vseobecnosti) a nie motat hlavu dietatu.. Nevyvraciam ti tvoj nazor, len si myslim, ze ludia, ktorym to vyjde su skor vynimky ako to, ze to je normalne a prospesne.
16 je v pohode ved to je skoro dospela. Ale Kamarát co mal 23 rokov mal 14 rocnu frajerku vizerala na viac ale mala len 14. A za 14 by mohol skoncit v base vsetci to vedeli jej rodicia ho mali radi. Je pravda ze na svoj vek bola nadmerne vyvynuta (hlavne co sa tyka objemu z predu) a uz v 14tich bola za gynekológom aby jej predpisal antikoncepciu. Druha vec je ze to bola strasna infantilna pica a po dvoch rokoch ho poslala k vode ale mohol si za to sam ked si zacal s deckom.
Moj nazor je, ze 31-rocny chlap dokaze 16 rocnu veeelmi lahko obalamutit a dostat ju kam on chce... A ona by mala mat dostatok rozumu aby to vedela rozoznat a pochopit... co ocividne nema
a ona sa urcite citi vynimocne a vyspelo, ze zbalila take starsieho chlapa, pritom on chce len mladú žabku na trtkanie...
A cudujem sa, ze sa niecim takym vobec chvali
@34 + Skôr by ma zaujímalo ako to vníma ten muž. A chcel by som sa s ním o tom porozprávať, najlepšie i s ďalšou dospelou osobou, blízkou tomu dievčaťu.
V takomto vekovom období sú dievčatá na prahu kedy sa stávajú ženami a sú vtedy aj najkrajšie (a časom ich krása hlavne dozrieva), takže je jednoduché sa zamilovať (ale to ešte nie je láskou).
A ozaj vtedy človek ešte nie je po psychologickej stránke tak vyspelý, že si uvedomuje veci rovnako ako si ich bude uvedomovať v staršom veku. A teda jej to môže i ubližovať, hoci sa jej zdá, že je to super ako sa o ňu zaujíma "vyspelý muž".
Záujem mužov, dievčatám a ženám prirodzene imponuje, a štve ma, že veľakrát i toto napr. i starší muži, chlapci využívajú, aby si oni užili; je to od nich svinské. Potom chodia po svete vnútorne zranené dievčatá a ženy.
Už sa mi stalo, že sa mi páčilo dievča v podobnom veku, ale kvôli jej dobru som jej to ani nepovedal.
Má právo prežívať svoju pubertu ešte tým dievčenským životom a nevnímam ako lepšie chcieť, aby tvorila trvalý partnerský vzťah, resp. v tom horšom prípade netrvalý...
Čo si myslíš ty?
@lenkaska a co je zle na mladych zabkach na trtkanie? Sak sex je zdravy ked si pozres statistiky tak mnoho mladych ludi ma menej sexu ako nasa generacia lebo namiesto sexu sa venuju WoWku Pánovi Prstenov a GoT zeny su potom nervozne a neukojene. Preto sa musia najst dobrodinci ktori robia v tomto smere medzi mladymi osvetu. Starsi chlap ma aspon materialne zazemie takze keby sa stala nehoda a urobi mladej zabke decko tak sa o to decko vie postarat.
@xxar3s no neviem ci je zrovna sex najzdravsi... uz len to kolko partneriek vystriedal ten 31 rocny a kolko ta 16 rocna... Ano? Skor dostatocne zabezpeceny na to, aby jej kupil tabletku po alebo poslal ju na interupciu....
@veronikadelrey Pre 31 ročného paráda na sex jedine.
Mladá ak sníva o bielich šatoch a rodine tak nech zabudne.
Však o čom sa tí dvaja môžu debatovať? O práci ? O škole ?
@eriz_ v podstate maš pravdu no.. ale tu by mali mať rozum ak nie 16 ročne decko tak on..jemu zjavne ide zašmykať si na mladom mäsku a to je všetko..no keby som bol rodič toho dieťaťa tak určite take niečo nedovolím.. čiže tu zlyhala hlavne rodina.. ak by jej urobil decko tak zmizne ako jarny sneh.. Na druhej strane si myslim ze existuju vynimky kedy 16 ročne deti všeobecne maju rozum vyspeleho človeka.. ale vzhladom na dnešnu dobu je to velmi malo pravdepodobne
@fero1821 No ved hej, toto som sa snazila vysvetlit nejak.. A myslim, ze kazdy normalny clovek ma taky nazor, len cez net vznikaju velmi lahko nepochopenia, a potom sa o tom zbytocne diskutuje 3roky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Jej vec s kým chodí
Poznam 19rocne dievca co je uz 2,5 roka s 55 rocnym a su spolu stastny mozte si pozriet jej ask je pomerne popularna Smajli s dvoma l
Predsa len, čo si takí ľudia môžu medzi sebou hovoriť? Čo majú spoločné?
Obaja majú úplne iné zmýšľanie a riešia iné veci v živote.
Ale zas to že tomu nerozumiem automaticky neznamená že to odsudzujem. Keď im je tak dobre a jej rodičom to neprekáža...
Totálny fail.
Ale keď túži po pedofilovi, tak
Keď je sprostá. Dnes je veľa pekných a sprostých...
Dnes sa najde vela spoločných tém aj medzi takýmto vekovým rozdielom. Že pedofil??????? Kurva keby oslavujú 10. výročie tak možno ale hento je už normálna žena.
Moj nazor na vztahy v takom veku je dost skepticky kedze som s chlapcom 3a pol roka a dost si vycitam, ze sme dlhsie neboli len kamarati. Predoslo by sa veela vela zbytocnym hadkam a placom, lebo v takom veku vie malokto triezvo uvazovat.
Z pohladu dievcata chapem, ze sa zamiluje atd ale dospely chlap by skor mal uvazovat o zazemi, rodine atd (zase, nie kazdy to tak ma, hovorim vo vseobecnosti) a nie motat hlavu dietatu.. Nevyvraciam ti tvoj nazor, len si myslim, ze ludia, ktorym to vyjde su skor vynimky ako to, ze to je normalne a prospesne.
A cudujem sa, ze sa niecim takym vobec chvali
V takomto vekovom období sú dievčatá na prahu kedy sa stávajú ženami a sú vtedy aj najkrajšie (a časom ich krása hlavne dozrieva), takže je jednoduché sa zamilovať (ale to ešte nie je láskou).
A ozaj vtedy človek ešte nie je po psychologickej stránke tak vyspelý, že si uvedomuje veci rovnako ako si ich bude uvedomovať v staršom veku. A teda jej to môže i ubližovať, hoci sa jej zdá, že je to super ako sa o ňu zaujíma "vyspelý muž".
Záujem mužov, dievčatám a ženám prirodzene imponuje, a štve ma, že veľakrát i toto napr. i starší muži, chlapci využívajú, aby si oni užili; je to od nich svinské. Potom chodia po svete vnútorne zranené dievčatá a ženy.
Už sa mi stalo, že sa mi páčilo dievča v podobnom veku, ale kvôli jej dobru som jej to ani nepovedal.
Má právo prežívať svoju pubertu ešte tým dievčenským životom a nevnímam ako lepšie chcieť, aby tvorila trvalý partnerský vzťah, resp. v tom horšom prípade netrvalý...
Čo si myslíš ty?
Mladá ak sníva o bielich šatoch a rodine tak nech zabudne.
Však o čom sa tí dvaja môžu debatovať? O práci ? O škole ?