Stretávam sa s jedným chalanom už asi 2 mesiace a po niekoľkých rande mi povedal, že momentálne si vzťah nehľadá, že nemá na frajerku čas. Ale stretávať sa stále chce, mám to brať, že ma teda chce len na sex?
asi sa pýtal na birdzi niečo podobne a všetci mu radili nech sa neviaže a že nech udržuje to stretávanie iba na sex.
spýtaj sa ho čo od toho očakáva a čo naozaj chce.
Take bachorky, že ťa nebude do ničoho nútiť nech hovorí v práci kolegom.
keď vydržal 2 mesiace bez toho, aby na teba tlačil (čo sa týka sexu), tak ťa podľa mňa len pre sex nechce.. logika mi hovorí, že asi vzťah naozaj nechce, keď to tak povedal a tak sa aj správa.. sú tri možnosti:
a) mám pravdu
b) som naivná, jasné že klame
c) vychádzam z nesprávnych vstupných info - chce(l) sex
nemyslím si že ťa chce LEN na sex. ale veď to čo píšeš sa mi zdá, že je celkom bežný jav v poslednej dobe dvaja sa spolu schádzajú, spia spolu ale nechodia spolu. Ak to vyhovuje obidvom stranám nevidím v tom problém
@darkestangel tak on nepovedal priamo, že sex so mnou nechce, jasné že by chcel...ale proste nebude ma do ničoho nútiť a tlačiť... a ani sa preto neprestane so mnou stretávať, ak sa s ním v najbližšej dobe nevyspím..teda aspoň tak som to pochopila ja
@tichyrok len mne to práveze nevyhovuje..chcela by som vztah, nie sa len tak nezavazne obcas stretnut...a preto rozmyslam, ci ma voebec dalsie stretavanie zmysel, lebo kazdy z nas asi hlada nieco ine
@veroncek555 tak keď sa ti to nepáči tak do toho nechoď. to bol môj názor hlavne na to, čo od teba by asi tak mohol chcieť. a zdá sa mi to dosť pravdepodobné, lebo tiež som bola v presne takej situácii ako opisuješ
pred dvomi rokmi som riešila to isté...nechcel vzťah, stretávali sme sa, rozumeli si, priťahovali sa a od kamarátstva to malo ďaleko no vzťah jednoducho nechcel(a ja som zas nechcela sex, tak to rešpektoval)...upozorňoval na to už od začiatku a keďže ja som vtedy chcela viac, jednoducho vzťah( aj keď by to bolo komplikovanejšie keďže sme neboli z jedného mesta) tak som to po troch mesiacoch stopla...prerušila som kontakt a doteraz spomínam na to pekné..a samozrejme neľutujem...
keď dvaja chcú niečo iné aj napriek sympatiám a všetkému okolo, nedá sa inak..predíde sa tým sklamaniu..zbytočne čakáš, že by si to rozmyslel..a vzťah chcel..
a úprimne, v tomto chlapov fakt nechápem...
@veroncek555
chápem ťa..
ono u mňa sa to tiež neukončilo zo dňa na deň..
príde moment, kedy ti to nebude stačiť a tá nespokojnosť sa prejaví..
ale ja vždy vravím, že ak niekto má byť v našom živote, tak v ňom bude...no nie nasilu..alebo proti tomu, čo chceme..
Podla mna si natvrdla. Predpokladajme ze je normalny a teda normalny chlap ak nieco povie, je to presne to co si mysli a vacsinou za tym naozaj netreba hladat nic ine. Pokial ovsem nieje smejd.
a čo tak sa spýtať jeho ? keď to tak chce, asi na to má dôvod = zisti ho a budeš v tom mať jasno. Ľudia vo fóre Ti len zamotajú hlavu konšpiračkami a budeš na tom ešte horšie ...
ja mám z toho vyjadrenia taký pocit, že proste nechce záväzný vzťah, pretože cíti, že na to nemá čas...to či ťa chce alebo nechce na sex, bude asi spočívať v jeho definícii toho, čo je a čo nie je záväzné.
a áno, sadni si s ním na kávu a opýtaj sa ho. je dosť malá pravdepodobnosť že chodí na birdz a odpovie ti tu.
@veroncek555 moja, ja mám toto odžité až až
bude hnusné čo poviem, ale nemá to budúcnosť.. ty budeš chieť vzťah+tajne dúfať, že jedného dňa príde za tebou a povie ti že je debil, a že ťa ľúbi a chce byť s tebou..
a on? no, možno si kráti dlhý čas, možno iba niečo hľadá, možno mu ide fakt len o sex.. no moja rada je, že aby si predišla ešte väčšiemu trápeniu, než aké /možno/ zažívaš teraz, stopni to. čím skôr, tým lepšie. držím palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
spýtaj sa ho čo od toho očakáva a čo naozaj chce.
Take bachorky, že ťa nebude do ničoho nútiť nech hovorí v práci kolegom.
a) mám pravdu
b) som naivná, jasné že klame
c) vychádzam z nesprávnych vstupných info - chce(l) sex
keď dvaja chcú niečo iné aj napriek sympatiám a všetkému okolo, nedá sa inak..predíde sa tým sklamaniu..zbytočne čakáš, že by si to rozmyslel..a vzťah chcel..
a úprimne, v tomto chlapov fakt nechápem...
chápem ťa..
ono u mňa sa to tiež neukončilo zo dňa na deň..
príde moment, kedy ti to nebude stačiť a tá nespokojnosť sa prejaví..
ale ja vždy vravím, že ak niekto má byť v našom živote, tak v ňom bude...no nie nasilu..alebo proti tomu, čo chceme..
ty nechceš iba sex
ty chceš vzťah
on nechce vzťah ,chce iba sex..
kašli na to.
a áno, sadni si s ním na kávu a opýtaj sa ho. je dosť malá pravdepodobnosť že chodí na birdz a odpovie ti tu.
ak teda nemate nejaky napadnejsi fyzicky kontakt. nechapem ale to ze na frajerku nema cas ale ma cas sa s tebou stretavat
a @luxie : :
bude hnusné čo poviem, ale nemá to budúcnosť.. ty budeš chieť vzťah+tajne dúfať, že jedného dňa príde za tebou a povie ti že je debil, a že ťa ľúbi a chce byť s tebou..
a on? no, možno si kráti dlhý čas, možno iba niečo hľadá, možno mu ide fakt len o sex.. no moja rada je, že aby si predišla ešte väčšiemu trápeniu, než aké /možno/ zažívaš teraz, stopni to. čím skôr, tým lepšie. držím palec
a čo chceš ty?