taký vzťah je veľmi ťažký, ja už som si prešla 4 rokmi vzťahu na diaľku, snáď už len rok a budeme bývať spolu dá sa to, len si musíš rozmyslieť, či ti ten človek za to fakt stojí, ak chceš vzťah, kde budeš mať svojho budúceho bývalého, tak je to viac menej strata času
@lucka1661 poznam babu co mala 15 byvala v namenovanom meste ktore zahrnem k zapadnemu slovensku a chalana mala v kezmerku... a v lete mohli byt skoro cele dva mesiace spolu ale potom pocas zvysku roka vobec alebo len par dni ... rozisli sa naco sa ale v zapati dalsie leto dali dokopy... dnes ma ta baba 20 studuje v Brne (ten chalan neviem ci ej stale v kezmarku alebo siel byvat za nou do brna ) ale su dodnes spolu
jasne ze ta vzdialenost sa neda provnat s anglickom ci albanskom ale chcel som poukazat na to ze na to ako casto spolu mohli byt ti ktorych poznam ja (teda len tu babu) tak to tahaju pozoruhodne dlho (tiez co sa tyka toho nizkeho veku v zaciatkoch mi to pripada doslova neuveritelne) ... neviem kolko casu spolu si predstavujes ty s tym albanskom ale kedze poznam hentaky pripad ktory funguje tak potom preco nie aj albansko
vieš, o pár rokov, keď budeš dospelá si možno povieš, že ako si si niečo také mohla myslieť .. hm ..ale ja si myslím, že čím je človek starší, tým má menej nádeje..tým menej verí v niečo, čo veľmi veľmi chce/l ..takže .. neviem čo tu kecám
ja zvladam uz 2 a pol roka vztah na dialku (250km) v pohode a som rada ze mam svojho priatela.. je to len o dovere a o tom ci si s nim vies predstavit aj buducnost.. ak nie tak zbytocne nieco take zacinat ked to aj tak skoncis
odmyslím si narážku na vek, a... najlepšie urobíš, ak to proste vyskúšaš. každý to berie inak. a vzdať sa niečoho (samozrejme ak tomu pripisuješ nejakú vážnosť) bez akejkoľvek snahy je také... zbabelé a pohodlné a sebecké.
určite to bude ťažšie, ale dá sa to, keď si v tom nájdeš nejaké pozitíva
(len ti možno bude dlhšie dochádzať, že ho vlastne neznášaš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale inak @1 má pravdu
Ja by som nezvládla ani Košice.
Ja som nezvládla ani Komárno..
nedááá
ale @6
jasne ze ta vzdialenost sa neda provnat s anglickom ci albanskom ale chcel som poukazat na to ze na to ako casto spolu mohli byt ti ktorych poznam ja (teda len tu babu) tak to tahaju pozoruhodne dlho (tiez co sa tyka toho nizkeho veku v zaciatkoch mi to pripada doslova neuveritelne) ... neviem kolko casu spolu si predstavujes ty s tym albanskom ale kedze poznam hentaky pripad ktory funguje tak potom preco nie aj albansko
vsetko sa da
ja už prestávam zvládať môj vzťah a to nie je až takáto kurevská diaľka...
ľudia zvládli aj väčšie vzdialenosti
ale dávaj pozor či to fakt stojí zato a či nevidíš veci inak ako v skutočnosti sú ..
odmyslím si narážku na vek, a... najlepšie urobíš, ak to proste vyskúšaš. každý to berie inak. a vzdať sa niečoho (samozrejme ak tomu pripisuješ nejakú vážnosť) bez akejkoľvek snahy je také... zbabelé a pohodlné a sebecké.
určite to bude ťažšie, ale dá sa to, keď si v tom nájdeš nejaké pozitíva
(len ti možno bude dlhšie dochádzať, že ho vlastne neznášaš...