Mali ste už ? Ak áno ako ďaleko ste boli od seba a koľkrát do mesiaca ste sa stretávali ? Vedeli ste dotyčnému/dotyčnej plne dôverovať ? Súhlasíte s tým,že diaľka vzťah posilńuje?
s doverou problem nie je a ta posledna veta je relativna ale podla mna je vzdy lepsie ked sa nestretavate s tym clovekom denne ale nie je ani dobre sa vidiet len raz za mesiac
wtf?? toto nikdy nepochopim... NACO mi je potom takyto "vztah"??
ak sa rozhodnem ist s niekym do vztahu, tak kvoli tomu, ze sa citim fajn v jej pritomnosti...FYZICKEJ.... na nejake posrane pusinkove smajliky a zalaskovane texty na dobru noc som fakt neni zvedavy... myslim, ze je ovela krajsie tej osobe dat pred spanim skutocne pusu a skutocne jej nieco pekne povedat....
cize "vztahy na dialku" su u mna absolutnou blbostou...
ľudia,haló. nemyslím vzťah na diaľku taký,že dotyčný a dotyčná sa zoznámili cez pokec,a maju vzťah cez internet alebo,že ona je z Komárna a on 500 km ďalej...
Mám na mysli vzťah na diaľku taký,že druhá polovička navštevuje dajme tomu vysokú školu v inom meste a máte možnosť byť spolu len cez víkendy.
@superelectra byt spolu len cez vikendy povazujes za vztah na dialku? O__o podla mna je vztah na dialku, ked niekto byva od seba 50km a viac a kvoli vzdialenosti sa vidia menej ako raz do tyzdna...
hej mala som taky vztah ale ono to bolo tak, ze sme spolu chodili rok normalne, on potom odisiel na vysku do brna (BA-Brno je sice len kusok ale bol to proste vztah na dialku! a vidavali sme sa len cez vikendy (to tiez trvalo rok) a teraz spolu byvame a je to super ono sa to dalo v pohode cez tie vikendy zvladat, strasne rychlo mi vzdy cely tyzden ubehol, ale obaja sme ratali s tym, ze pojdem do brna studovat aj ja a budeme spolu.. no kazdopadne ako nejake dlhodobe riesenie by som vztah na dialku nevidela moc pozitivne.. ono par rokov by to zrejme fungovalo ale potom uz eee
JA som na výške ona je doma. Stretavame sa cca 4dni do ttýždna respektive 3 celé... 4 dni sme v podstate od seba. Zvladnut sa to dá lebo sú predsa aj prazdniny
Ale určite si to neviem predstaviť mať to tak celú vysokú...
Teraz je dilema či pride zamnou alebo pojde do Brna.
Ak budeme nadalej od seba tak neviem....Hoc je to žena čo zato fakt stojí len....:/
@neoriginalna ja som s frajerom spolu len cez vikend a to mame skoly asi 2km od seba a byvame 7km od seba a to ma byt ako teraz vztah na dialku podla zakladatelky fora? proste inak nam to nevychadza aj rozvrhy mame uplne kazdy inak...
Ja to stále vravím, toto je na dvoch konktrétnych ľuďoch, či si to vedia zariadiť a "spravovať" takýto vzťah...nedá sa to nejako zovšeobecniť, alebo niečo podobné...keď sú v tom vzťahu dvaja rozumní ľudia, určite to ide.
Pretože si myslím, že vysoká škola alebo erazmus, alebo čokoľvek iné v reálnej vzdialenosti (nie že teraz jeden bude v Írsku bývať a druhý na Slovensku, to je už celkom problém) by nemalo v žiadnom prípade zbúrať vzťah...
80 km, stretávame sa skoro každý víkend a zatiaľ to bolo super. Zo začiatku to bolo síce naprd, pač s tým človekom chceš byť čo najviac, no po čase sme si zvykli a teraz sa na seba vždy mrte tešíme a máme sa stále radšej.
ja som mal vztah na dialku, ktory sme ukoncili len kvoli dialke, pretoze ozaj ine problemy ci komplikacie vo vztahu sme nemali, a ked sme sa rozchadzali citili sme sa totalne divne, ze ukoncujeme fakt pekny vztah len kvoli dialke, tak sme sa po case dali dokopy a obcas nam z toho dost dziga na hlavy, ze si chybame ale vieme, ze uz dlho to nepotrva
ale cely koncept vztahov na dialku a ich ukoncovanie mi pride ako nejaky mindfuck...len preto, ze s niekym nemozes byt, tak sa rozhodnes s nim nebyt, neviem, mne to jaksi nedava zmysel
mala som pár mesiacov keď frajer odišiel na výšku, že raz za dva týždne víkend....ale také to bolo divné, ani cez tie víkendy sme sa dajak veľmi nevideli, a vďaka tomu som si uvedomila že som radšej keď je preč a ukončila to.
a teraz vidím okolo také vzťahy, že sa vidia raz za dva týždne a ráta sa s tým, že keď sa druhý človek nedostane na školu do toho istého mesta, tak sa rozídu...strašne mi je smutno z toho, že sda tak dojebávajú vzťahy kvoli vzdialenosti.
pol roka bola na erazme.. dovera absolutna.. skype fungoval ku koncu skoro denne dvakrat som nasporil na letenky a bol za nou raz prisla ona domov.. samozrejme bolo to pre nas oboch tiranie dalsie uz nechceme... Ale tak asi nas to aj posilnil ale na dlhsiu dobu ako rok si taky vztah neviem vobec predstavit
@superelectra mám taký vzťah... je zo severu a ja z juhu... dôverujem jej uplne a stretávame sa aspon 3x do mesiaca a väčšinou je to na viac ako deň a zvládame to v pohode
rok a 3/4 sme mali vzťah na blízko, teraz sme 300 km ďaleko a vidíme sa 1 deň za 2 týždne a keďže on neplánuje ísť na vš do Bratislavy, tak to tak aj ostane. nevyhovuje mi to veľmi, ale už som si zvykla
a áno úplne maximálne mu dôverujem, on mne nemá dôvod
ale tak rada by som sa s ním prechádzala ruka v ruke po Bratislave
@burble však toto. aj tu je otázka či Brno (ak sa podarí) alebo či sa ide za ním. akože,milé bolo keď som sa opýtala,že čo bude ak pôjdem do Brna a odpoveď znela,že všetko bude ako doteraz a že môžem byť aj na druhej strane zemegule. samozrejme,ľahko sa povie.. ..
podľa mňa je vzťah na diaľku úplne zlý. takýto vzťah nemôže fungovať. úplne najviac mi nejde do hlavy keď sa ľudia nájdu na nete, a začnú spolu na základe pár stretnutí "chodiť" a udržiavajú to nadiaľku- a potom náhodou sa im to nerozpadne skôr, tak keď začnú spolu bývať častejšie a dlhšie akurát tak prídu na to že so sebou nemôžu vydržať.
nechápem to. nikdy by som do takého vzťahu nešla.
ešte pochopím ak si niekto normálne začne s niekým, je s ním nejaký čas a potom jeden z nich musí na istý čas odcestovať ale s tým že za určitý čas sa vráti. to je potom skúška vzťahu. ak potom vydržia aj vzdialenosť, tak majú pevný vzťah
@momoglamorous moj frajer je moj sused.. a tiez nie sme spolu stale...tiez chodi na vysku 80km prec, a zijeme najprv to bolo tazke, boli sme kazdy den spolu a zrazu v pondelok rano prec a prisiel v piatok navecer. a zvykli sme si. aspon sme sa kazdy mohli venovat poriadne skole, ked je doma, vela sa nenaucim. a v zivote by som nepovedala ze je to vztah na dialku, resp bol kedze to bol min. semester
@neoriginalna my to zas mame tak, ze den, ked ja mam volno, frajer ma skolu a ked sme obidvaja v skole tak ja koncim asi o 3 hodiny skor, cize zostava len vikend
a neydrzala by som s nim byt kazdy den spolu...tak 3krat do tyzdna by bol ideal
@monoglamorous podlamna vztah nadialku zacína tam ked cestovanie za ním je moc nakladé alebo trvá vyše 4hodín(v hromadnej doprave)
Vej ja sa s TT dostanem autom do MT za 2hodky.. ked je pohoda cesta...
Vlakom je to 2 a pol za 5€...
Tých spominaných 50km je taktiež nič... Napriklad ked si vezmem ZA-MT alebo MT - BB kde sadnem na vlak za kolko 60centov a ked vychytam rychlik cestujem 15minut...
JA som ale pohodlny človek ja by som štartol auto... A k tým 50km mal som asi 10 spoluziakov co dochadzalo do skoly 4 roky z dedín bližiacim sa k vzdialenosti od skoly nad 40km ...
mala som, prvý trval 3 roky, neboli sme spolu často ale dalo sa to nejako..ono istý čas sa to dá vydržať, keď vieš že takto na diaľku to nebude stále..ale pokazilo sa to, dôvera vymizla, prišli hádky a iné veci...druhý vzťah som mala takto 2 mesiace a skončilo to práve kvôli diaľke..a neviem, či by som do toho išla znova..asi už nie
nemala som taky vztah a ani by som nechcela mat.. ale teraz mam dvojrocny vztah cca a ak by som povedzme ja alebo on na par mesiacov isli do zahranicia alebo niekam s tym ze by sme raz zacas boli spolu, zvladla by som to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
s doverou problem nie je a ta posledna veta je relativna ale podla mna je vzdy lepsie ked sa nestretavate s tym clovekom denne ale nie je ani dobre sa vidiet len raz za mesiac
ak sa rozhodnem ist s niekym do vztahu, tak kvoli tomu, ze sa citim fajn v jej pritomnosti...FYZICKEJ.... na nejake posrane pusinkove smajliky a zalaskovane texty na dobru noc som fakt neni zvedavy... myslim, ze je ovela krajsie tej osobe dat pred spanim skutocne pusu a skutocne jej nieco pekne povedat....
cize "vztahy na dialku" su u mna absolutnou blbostou...
Mám na mysli vzťah na diaľku taký,že druhá polovička navštevuje dajme tomu vysokú školu v inom meste a máte možnosť byť spolu len cez víkendy.
podla mna sa to da ked to nie je velka dialka a dotycny maju zasady...
ja som mal taky dvojrocny... BA-MT bolo to vpohode a videli sme sa kazdy vikend
a este take sa k tomu pise, ze cherish the moments
Ja som mala priatela v Nemecku a fungovali sme tak rok a pol az kym sa nevratil spet domov. A doteraz sme spolu.
myslel som si, ze tu ide prave o ten typ vztahu "raz za mesiac"...
raz do mesiaca a menej
ano, doverovala som, nikto iny pre mna neexistoval a on mi stal za to, aby som vydrzala
trvalo to rok, dali sme to a som tomu rada
neviem, ci posilnilo, ale doteraz mam mierne chvenie v zaludku, ak si predstavim, ze by sa to malo zopakovat
Do vztahu na dialku by som uz ale nesla, bolo to peklo
to ze si s niekym, neznamena ze si s nim 24 hodin nonstop, mnoho ludi nie je spolu kazdy den, byt spolu len cez vikendy mi nepride az take strasne
JA som na výške ona je doma. Stretavame sa cca 4dni do ttýždna respektive 3 celé... 4 dni sme v podstate od seba. Zvladnut sa to dá lebo sú predsa aj prazdniny
Ale určite si to neviem predstaviť mať to tak celú vysokú...
Teraz je dilema či pride zamnou alebo pojde do Brna.
Ak budeme nadalej od seba tak neviem....Hoc je to žena čo zato fakt stojí len....:/
Potom ako sme nastúpili spolu na intráky sa to dojebkalo
Pretože si myslím, že vysoká škola alebo erazmus, alebo čokoľvek iné v reálnej vzdialenosti (nie že teraz jeden bude v Írsku bývať a druhý na Slovensku, to je už celkom problém) by nemalo v žiadnom prípade zbúrať vzťah...
ale cely koncept vztahov na dialku a ich ukoncovanie mi pride ako nejaky mindfuck...len preto, ze s niekym nemozes byt, tak sa rozhodnes s nim nebyt, neviem, mne to jaksi nedava zmysel
ides byt so mnou na dialku ?
a teraz vidím okolo také vzťahy, že sa vidia raz za dva týždne a ráta sa s tým, že keď sa druhý človek nedostane na školu do toho istého mesta, tak sa rozídu...strašne mi je smutno z toho, že sda tak dojebávajú vzťahy kvoli vzdialenosti.
300km
1x do mesiaca?
ale mali sme 14-15, čiže keď si vezmem že vtedy to bolo ťažké, tak teraz by to bolo ťažšie.
forever alone, bye bye
a áno úplne maximálne mu dôverujem, on mne nemá dôvod
ale tak rada by som sa s ním prechádzala ruka v ruke po Bratislave
lenze neznasam tie nazory, ze ked je niekto spolu len cez vikendy, tak to uz je vztah na dialku (ach)
nechápem to. nikdy by som do takého vzťahu nešla.
ešte pochopím ak si niekto normálne začne s niekým, je s ním nejaký čas a potom jeden z nich musí na istý čas odcestovať ale s tým že za určitý čas sa vráti. to je potom skúška vzťahu. ak potom vydržia aj vzdialenosť, tak majú pevný vzťah
a neydrzala by som s nim byt kazdy den spolu...tak 3krat do tyzdna by bol ideal
diaľka robí svoje.
@lenuska175 vieme o čom...
Vej ja sa s TT dostanem autom do MT za 2hodky.. ked je pohoda cesta...
Vlakom je to 2 a pol za 5€...
Tých spominaných 50km je taktiež nič... Napriklad ked si vezmem ZA-MT alebo MT - BB kde sadnem na vlak za kolko 60centov a ked vychytam rychlik cestujem 15minut...
JA som ale pohodlny človek ja by som štartol auto... A k tým 50km mal som asi 10 spoluziakov co dochadzalo do skoly 4 roky z dedín bližiacim sa k vzdialenosti od skoly nad 40km ...
s ex som bývala na intáku, pokým ho nevyhodili, pak už len cez viikendy..neskôr u nás býval...
s terajšiim sa stretávam len cez viikendy (+ - )...a úplne najviac mu dôverujem!!!
Ale môžme sa vidieť hoci kedy keď chceme.
Nemôžem povedať, že úplne verím,... ale zatiaľ je to skôr taká viera, že "dúfam", ešte ma totiž nepresvedčila, aby som jej veril 100 %.