čauté , poprosila by som vás o váš názor, čo si myslíte o vzťahu na diaľku ak sa dvaja ľúbia.. Mám priateľa sme spolu dlhšie a teraz šiel študovať do KE a ja som od neho dosť ďaleko on tam býva v byte... A ja som na intráku ale v inom meste sme od seba
zazila som vztah na dialku s dialkou ovela vacsou, ale kto vie. ale hlavne, jasi nevime predstavit ze by som proste za podmienok ake opisujes proste sekla so vztahom lebo by som sa domnievala, ze to viac nepojde, proste y som vyskusala...
Všetko sa dá,keď sa chceš, ale väčšinou je to len viac trápenia a tiež.. diaľka je relatívna.. pre niekoho je vzťah na diaľku, aj keď je ten druhý 30km ďaleko
No ja by som do toho nešla.. Nehovorím, že je to nemožné zvládnuť... niektoré páry to zvládnu, ale je ich podstatne menej ako tie, ktoré to nezvládnu.. A ja by som nemohla byť vo "vzťahu" s niekým koho nevidím, nemôžem objať alebo pohľadkať keď potrebujem...
Možno som pre niekoho pohodlná alebo čo, ale ja som aj môjmu priateľovi narovinu povedala ako to beriem a že takto rozhodne nechcem dopadnúť takže sme si to naplánovali tak, aby sme od seba ďaleko neboli
@vonny no 90km to uz su aspon nejake 2,5 hodiny cesty urcite. Ak by ste sa rozumne striedali a videli 2 krat do tyzdna tak by to slo len by ste do toho museli viac investovat. Ala laske nerozkazes no Ak sa lubite tak sa to da prezit
@dconan tu ide o to že on bude chodiť na brigádu..a cez týždeň má školu aj do 17tej.. Keďže chodi na Konzervu... Vieš a predtým sme boli od seba 3 km...a teraz 90 :/
Mam priatela spolu sice studujeme v jednom meste a dost som sa bala prazdnin pretoze sme boli od seba vyse 120 km..... je to hlavne o tolerancii a o tom co je pre neho dolezite.. ak bude chciet tak tych 90 km pride za tebou bez problemom... horsie bude ked si bude hladat vyhovorky ze nemoze lebo pracuje atd atd
A naco si to zbytocne komplikujes? Ved to nie je muz s ktorym musis byt nech sa deje co sa deje..najlepsie budete ked to budes brat tak, ze na nete si budete pisat a tak..ale nebudes to brat priliz vazne..a ked sa nejaky muz objavi tak u z dawno spolu nebudete..a ver mi..ak ide do Ke na intraky..a teda viac menej zit tam..nebude ti verny aj keby chcel. Vies kolko je manzelov, ktori pracuju v nemecku,britanii..a maju deti..a tam v tej krajine maju tajny dldhoodby vztah s inou zenou odtial..a potom ked sa vratia domov na nejaku dobu k manzelkam vsetko je ok..
hľadaj spôsoby, nie dôvody...jednoducho to nevzdávaj pokiaľ nato on nezačne kašľať ...dá sa to vydržať...o to viac si budete vážiť jeden druhého...kamoš chodil so svojou priateľkou 28 mesiacov, bolo skoro vždy spolu a nakoniec to skončilo kvôli tomu, že to brala ako kamarátstvo
ja budem mať čoskoro tiež viac menej vzťah na diaľku a bude to ťažké aj pre mňa aj pre priateľa, budeme si veľmi chýbať ale vieme, že nám to stojí za to, lebo vidíme ten vzťah dosť perspektívne do budúcnosti.
nikdy by mi nenapadlo napísať že by som ja alebo on mala strácať čas tým, že budeme spolu (ale nie fyzicky), to ma jednoducho zarazilo ˇ_ˇ"
"chcem to skúusiť len či si zbytočne nezabijem 2 roky života.. Tak isto ako aj jemu.. Je to ťažke .."
pokial ti na nom zalezi, tak to proste nemozes pokladat ako zabity cas O____o ak sa chces zatial zajebavat s niekym inym, tak to asi tak idealne nie je. ak sa nechces, tak neries, ci to budu zabite roky len preto, ze to mozno raz skonci. to by kludne mohlo skoncit, aj keby to na dialku nebolo.
90 km ti je vela? ......... tak poprvé keby študoval a pracoval v meste kde byvaš ty... tiež by nemal na teba moc čas..... čiže aj tak by ste spolu boli malo.... takto budete ešte menej.... ale ked sa lubite da sa to vydržať..... ale to sa asi moc nelubite ked vobec uvažuješ nad tym že či to ma vyznam..... a ja viem čo hovorím... ja vzťah na dialku som zvladala dobre.... a som rada že sme to vydržali lebo teraz sme už stale spolu.... ale inak dlho sme sa stretavali len raz za mesiac alebo raz za dva tyždne....
neviem, ja na také veci myslím už dopredu a snažím sa nevytvárať trvalé vzťahy keď viem, že miesto kde som čoskoro opustím, pretože viem, že pre mňa diaľka nikdy nefungovala, proste si myslím, že človek by mal mať takéto vzťahy tam, kde býva najčastejšie... ty vieš, že ako dlho ste spolu a ako veľmi s tým človekom vieš predstaviť budúcnosť - proste fájn, ľúbiš ho, ale si si istá, že s ním môžeš počítať do ďalekej budúcnosti? že proste keď už tá diaľka medzi vami nebude, tak začnete napr. spolu bývať, založíte si rodinu atď...? máte rovnaké predstavy o živote, o budúcnosti, o tom, kde chcete bývať a pod.?
môj priateľ žije a študuje v BA a ja žijem a študujem v Prahe...na strednej sme boli spolužiaci a boli sme spolu každý deň, teraz sa vidíme každý víkend a skypujeme každý večer...dá sa to vydržať, nie je to tak úplne neznesiteľné ... ono keď sa chce tak sa dá....a keď sa veľmi chce, tak sa dá každý týždeň prekonať aj 330 km len aby som videla svoju lásku....90 km to máš akoby tuto za rohom...
My sme od seba 360 km...a sme spolu uz vyse roka cez skolu sme sa vidali raz za mesiac,. Nebudem klamat bolo to brutal tazke. teraz uz idem za nim nafurt ked sa chce vsetko sa da!!!
@h8u A čo to je? Ako by si to nazvala? Vzťah na blízku? Môžeš byť s dotyčnou osobu kedykoľvek si zmyslíš? Aj každý deň? To asi ťažko - vzhľadom na vzdialenosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale diaľkovosť je nahouby.
never again.
Trochu som sa nechala uniest.
Možno som pre niekoho pohodlná alebo čo, ale ja som aj môjmu priateľovi narovinu povedala ako to beriem a že takto rozhodne nechcem dopadnúť takže sme si to naplánovali tak, aby sme od seba ďaleko neboli
tak to ti asi až tak za veľa nestojí keď si schopná takéto niečo vypustiť.
ber to ako previerku vzťahu a neviem ako tvoja polovička ale mám pocit, že ty v tej previerke zlyhávaš zatiaľ trošku.
problem solved.
Ja som len chcela počuť aký názor maju ľudia na vzťah na diaľku..
nikdy by mi nenapadlo napísať že by som ja alebo on mala strácať čas tým, že budeme spolu (ale nie fyzicky), to ma jednoducho zarazilo ˇ_ˇ"
pokial ti na nom zalezi, tak to proste nemozes pokladat ako zabity cas O____o ak sa chces zatial zajebavat s niekym inym, tak to asi tak idealne nie je. ak sa nechces, tak neries, ci to budu zabite roky len preto, ze to mozno raz skonci. to by kludne mohlo skoncit, aj keby to na dialku nebolo.
ak takto bilancuješ tak ti asi viac záleží na diaľke ako na šťastí toho druhého, sa spýtaj jeho...