Nechodím sem pravidelne, možno tu už podobná téma bola. Začnem asi takto: Už rok a dva mesiace som s babou vo vzťahu na diaľku. Do nášho prvého výročia som sa držal statočne, samozrejme že mi vždy chýbala ale vedel som sa s tým vyrovnať a zvládnuť to. No
ja by som sa jej spýtala na rodičov, ako s nimi vychádza, či nie sú nejak prehnane prísni, či o tebe vedia a tak.. nerozumiem, prečo nerobí aj ona kroky pre to, aby ste boli spolu častejšie
Rozidte sa, neni dovod mysliet si, ze sa to nejakym zahadnym sposobom zlepsi same od seba. Neviem co ocakavas od toho, ze zmaturuje? Prestahuje sa k tebe, alebo spolu niekam odidete?
Donedávna som mala tiež takýto vzťah, spoznali sme sa keď som bola v druháku na strednej a nebolo to bohviečo, videli sme sa raz do mesiaca, niekedy raz za dva mesiace. Po roku a pol to začalo haprovať, ja som mala chuť vykašľať sa na taký vzťah, prišlo mi ľúto, že stále musíme čakať, aby sme mohli byť spolu a nakoniec sme teraz spolu tretí rok, našli sme si byt a všetko je fajn, ak ju naozaj ľúbiš tak to skúste spolu prehodnotiť, či to skutočne myslíte vážne a chcete spolu ostať, alebo to proste ukončite.
Ona žije v domácnosti s rodičmi a s dvomi mladšími sestrami (12 a 15) no obe sú rozmaznané, ak tá mladšia čosi vyvedie, spraví bordel tak vždy musí upratovať moja baba a pod.. inak s rodičmi vychádza v pohode, ja s nimi tiež docela vychádzam. to je tiež fakt že vždy ju musím nakopnúť ja aby sa doma opýtala či ju pustia ku mne...zatial sme spolu strávili asi tri víkendy...iba :/ je ťažké to ukončiť, pretože ona ma miluje...keď sa na seba pozriem tak sa sám čudujem ako je možné že o mňa nejaká baba zakopla, ďalšiu už by som nenašiel tak lahko...
vo vzťahu na diaľku musíš rátať so všetkým tým, čo prežívaš. a musíš mať aspoň nejakú víziu a dátum, kedy a ako sa tá diaľka zmení, zmenší, zruší v budúcnosti. inak to je neznesiteľné! vzťah na diaľku neodporúčam, pokiaľ to nie je veľká láska, kde obaja majú dostatok síl vydržať všetko, čo príde, všetko s tým spojené
Buď by som to začala riešiť, že zmaturuje a nejak by ste spolu začali bývať, keď ty už pracuješ... alebo neviem. Každopádne sa aj ona musí snažiť s tebou stretávať, inak by to fakt asi nešlo... a tie návaly citov a dlho nič, to poznám aj ja... :/ a viem, je to na prd...
podľa mňa naozaj buď niečo musíte poriešiť, mať nejaký cieľ, že budete spolu bývať a dovtedy to ešte vydržať, ak to bude len nejaký rok, alebo si nájdi iné dievča... lebo sa budeš polovicu svojej lásky len trápiť o večeroch v prázdnej posteli a sám... a to nie je správne... vo vzťahu treba mať aj spoločné zážitky a tak, nie len sa stretnúť a byť spolu a potom zasa dlho dlho nič....
Vzťah na diaľku je nahovno Prežívam ho aj ja práve teraz. A fakt mi býva neskutočne smutno.
Raz do týždňa je super čo ja by som za to dala ale ako dá sa ale treba robiť kompromisy nie len aby ty si behal a keď sa ona bojí sa spýtať rodičov tak chod za nimi ty a vysvetli že by si rád ak by ju k vám pustili...
@6 posledné tri riadky. z nich vyplýva, že ty ale nemiluješ ju, kedže ju nechceš opustiť lebo sa bojíš, že si inú nenajdeš to nemá význam..
a ešte k tomu vídate sa raz za týždeň, čo je super.. poznám páry,ktoré mali ťažšie podmienky a vydržali spolu oveľa dlhšie. nato ale treba lásku, obojstrannú ..a nie vyhovorky prečo to nejde
Však áno, raz do týždňa, to môžem byť ešte rád. ale aspoň cez tie prázdniny to mohlo byť častejšie...ani sám neviem na čom som, potrebujem byť teraz iba chvílu sám...mne to nerobí problém chodiť k nej ale už mi je to občas také blbé. Jej oco jej vraj povedal: zarába, ak nech chodí on za Tebou....ale tak čo už, bolo už aj horšie, prežijem
pozri ak teraz vravis ze ste spolu malo a chces to ukoncit tak sa zamysli nad tym ze ona teraz ide do maturitneho rocnika a volneho casu bude mat este menej..Avsak ak by ste to vydrzali tak potom by ste si mohli najst spolocny byt a zit spolu kedze ty uz pracujes a ona by si bud taktiez nasla pracu, alebo vysoka(neviem ake ma plany)
kazdopadne ked ste uz vydrazli na dialku cez rok podla mna by si to nemal teraz zahadzovat...Porozpravaj sa s nou o tom ake plany ma po skonceni skoly, kam chce ist atd a zariad sa podla toho, lebo ak aj po mature chce ist niekde uplne inde ako ty, potom to zmysel naozaj nema :/
poviem ti asi toľko že som mala dva vztahy na dialku, videli sme sa najcastejsie raz za dva tyzdne, a akokolvek som tych ludi mala rada, takemuto vztahu uz sa vyhybam
@jurro4033 co by si inu nenasiel ? dievcat je plno..ja som takto z jendou chodil skoro 3 roky..ibaze to sme kazdy vykedn boli spolu raz a u nej raz ona u mna..tez som si myslel ze inu nenajdem ..ale zbytocne som sa podcenoval..najst si inu neni az taky problem..
Ak ju milujes tak, ako aj ona teba, tak to skus prekonat, vydrzat. Tiez mam teraz taky akysi vztah na dialku, takze chapem, co myslis, a nejako to vydrzat proste musis. Ked si si raz uz vybral taky vztah, tak to musis vydrzat.
Zoznamka na dialku, vztah na diaku, rozchod na diaku. Kopec lásky bozk či dotyk žiadny. Také vztahy sú krásne, ale emotivne strašné. Už nikdy viac Dúfam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale ked citis, ze ona je ta, s ktorou chces budovat vztah aj v buducnosti, tak este vydrz.
podľa mňa naozaj buď niečo musíte poriešiť, mať nejaký cieľ, že budete spolu bývať a dovtedy to ešte vydržať, ak to bude len nejaký rok, alebo si nájdi iné dievča... lebo sa budeš polovicu svojej lásky len trápiť o večeroch v prázdnej posteli a sám... a to nie je správne... vo vzťahu treba mať aj spoločné zážitky a tak, nie len sa stretnúť a byť spolu a potom zasa dlho dlho nič....
Vzťah na diaľku je nahovno Prežívam ho aj ja práve teraz. A fakt mi býva neskutočne smutno.
"mám myšlienky prečo si nenájdem dievča bližšie a pod"
napr. preto, ze ju milujes. a ak nie, tak je potom vsetko zodpovedane
a ešte k tomu vídate sa raz za týždeň, čo je super.. poznám páry,ktoré mali ťažšie podmienky a vydržali spolu oveľa dlhšie. nato ale treba lásku, obojstrannú ..a nie vyhovorky prečo to nejde
kazdopadne ked ste uz vydrazli na dialku cez rok podla mna by si to nemal teraz zahadzovat...Porozpravaj sa s nou o tom ake plany ma po skonceni skoly, kam chce ist atd a zariad sa podla toho, lebo ak aj po mature chce ist niekde uplne inde ako ty, potom to zmysel naozaj nema :/