S priatelkou zijeme v kosiciach no ona chce odist na strednu este na 2 roky do BA, neviem co mam robit som zufaly tvrdi ze ma miluje ja ju milujem takisto no proste bojim sa vztahu na dialku, tvrdi ze ostane somnou tak ci tak ale neviem ci to ma vyznam.
@anonym525 tak to teraz este neries. pozri sa, jednak sa do septembra moze vselico stat, dalsia vec je ze su vztahy, ktore to vydrzali (na strednej som mala chalana vzialeneho 200 km a slo to), no a su aj vztahy ktore to nevydrzali, ale nemusis to hned dopredu vzdavat
@Ssnehulienka ved jasne len ju milujem ona mna takisto a tvrdi mi ze ma neberie ako niekoho na par mesiacov ale opacne ajked jasne ze nikto nic nevie hocico sa moze stat no ja proste to stale s nou mam potrebu riesit a snazim sa ju presviedcat aby nesla, no asi to nie je prave najlepsie riesenie co robim...
@anonym525 mne by sa velmi nepacilo keby mi toto chapec robi. rozumiem, ze je to pre teba tazke, ale ja tiež dávam prednosť škole a ona tam zjavne ide za lepsim vzdelanim a ak ta lubi, urcite je to tazke aj pre nu. a ty jej to len stazujes tym, ze ju presviedcas aby nesla.
@Ssnehulienka sama tvrdi ze je to tazke aj pre nu ale nechce teraz kvoli laske zahodit vsetko v com ju aj celkom chapem ale proste bojim sa toho ze ako to bude fungovat ked nebudem pri nej a nebudem vediet co robi
@anonym525 chapem ye sa bojis ale ked jej to budes vycitat len ju od seba odozenies.
a ak jej nedokazes verit ze ked nebude v KE ze ta nepodvedie, tak vidim problem v tebe. keby ta chcela podvadzat, podvedie ta veselo aj v kosiciach. ty ale tvrdis ze ta lubi, takze ta podvadzat nema preco, nie? kazdopadne to je na tebe, bud jej budes normalne verit a skusite to alebo teda to uz zbytocne nepredlzuj. mna by celkom hnevalo keby mi frajer neveril ci ho nepodvediem.
,,a nemyslim si ze by som dokazal doverovat cloveku co je 500km odomna"
v zivote sa deju rozne veci, clovek musi niekam odcestovat za pracou/rodinou/niecim a ked sa na to z tohto hladiska budes pozerat, tak sa ti ten vztah rozpadne aj kvoli mensej vzialenosti
Ja zijem v snine a priatel 3 roky študuje v Bratislave, vidíme sa tak 1, 2 razy za mesiac na 2 dni. Je to v pohode, bolo to ťažké si zvyknúť ale teraz sa mame fajn a sme i tak šťastne zamilovaní Je to v pohode nie je dôvod prečo to skončiť bratislava- kosice chodia vlaky stále a ako vidím podla veku asi ani ty dlho neostaneš v KE
Chlapec chce zjavne nejakú babu pri sebe a bojí sa, že ju podvedie, keď si nebude mať na akú zložiť hlavu s problémami. Vzťah na diaľku len preverí vašu lásku, iné by bolo, keby ste sa poznali z diaľky napríklad cez internet, vtedy by sa dalo povedať o nedôvere, lebo ti je tá osoba cudzia. A za druhé, ona tam nejde za rodinou, takže tam nebude mať spočiatku s kým byť, teda podvádzať ťa. A sám si to odsúdil, "a nemyslím si, že by som dokázal dôverovať človeku, čo je 500km odo mňa." Zrazu je to nejaký človek vzdialený, a teraz si písal, že sa milujete... tak v čom je problém.
"neviem ci to ma vyznam"
"nemyslim si ze by som dokazal doverovat cloveku co je 500km odomna"
s týmto prístupom to vážne nemá význam
a ešte: " bojim sa toho ze ako to bude fungovat ked nebudem pri nej a nebudem vediet co robi"
tak sa jej opýtaj: "láska, čo robíš?" kurňa však vo vzťahu treba komunikovať, ty jej očividne nedôveruješ už teraz, lebo inak by si toto nevypúšťal z úst.
sám si najprv rozmysli či vôbec chceš aby to fungovalo, lebo podľa tvojich vyjadrení to zatiaľ vyzerá, že ani nechceš. čiže nie diaľka zničí váš vzťah, ale tvoj prístup.
ty vieš ísť za ňou ju pozrieť sem-tam, ona isto bude chodiť aj domov, viete si volať, písať videohovorovať... to nie je akože ona ide na dva roky na vojenskú služby ako za socíku a raz za mesiac ti pošle list. môžete byť proste v kontakte, vídať sa... a hej, budete si chýbať ale ak budete chcieť a budete sa snažiť tak to zvládnete... a potom čo doštuduje budete zase spolu a začnete možno riešiť spoločné bývanie a pod. je to len na vás dvoch a či vy dvaja tomu význam dáte alebo nie.
za štúdiom na výšku chodí každoročne dlhoročne do BA obrovské množstvo študentov z celého slovenska a obrovské množstvo je zadané a nemám pocit že by to bol nejaký problém... bežná vec... asi si už dlho neštudoval tak nevieš aké to je...
Keď chce pusti ju. Ak to vydrží bude to len dobre a posilni to vas vztah. Ak nevydrží, pravdepodobne by sa to po pár rokoch skoncilo aj keby ste boli spolu a nikam nesla.
@anonym525 ja mam vztah na dialku a je to krasne ...nakolko on je z afriky je to hlavne o dovere ...vsetko sa da ked sa chce. Vidime sa na par dni kazde tei mesiace...a a tesime sa na svadbu ❤
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ak jej nedokazes verit ze ked nebude v KE ze ta nepodvedie, tak vidim problem v tebe. keby ta chcela podvadzat, podvedie ta veselo aj v kosiciach. ty ale tvrdis ze ta lubi, takze ta podvadzat nema preco, nie? kazdopadne to je na tebe, bud jej budes normalne verit a skusite to alebo teda to uz zbytocne nepredlzuj. mna by celkom hnevalo keby mi frajer neveril ci ho nepodvediem.
v zivote sa deju rozne veci, clovek musi niekam odcestovat za pracou/rodinou/niecim a ked sa na to z tohto hladiska budes pozerat, tak sa ti ten vztah rozpadne aj kvoli mensej vzialenosti
@15
"nemyslim si ze by som dokazal doverovat cloveku co je 500km odomna"
s týmto prístupom to vážne nemá význam
a ešte: " bojim sa toho ze ako to bude fungovat ked nebudem pri nej a nebudem vediet co robi"
tak sa jej opýtaj: "láska, čo robíš?" kurňa však vo vzťahu treba komunikovať, ty jej očividne nedôveruješ už teraz, lebo inak by si toto nevypúšťal z úst.
sám si najprv rozmysli či vôbec chceš aby to fungovalo, lebo podľa tvojich vyjadrení to zatiaľ vyzerá, že ani nechceš. čiže nie diaľka zničí váš vzťah, ale tvoj prístup.
ty vieš ísť za ňou ju pozrieť sem-tam, ona isto bude chodiť aj domov, viete si volať, písať videohovorovať... to nie je akože ona ide na dva roky na vojenskú služby ako za socíku a raz za mesiac ti pošle list. môžete byť proste v kontakte, vídať sa... a hej, budete si chýbať ale ak budete chcieť a budete sa snažiť tak to zvládnete... a potom čo doštuduje budete zase spolu a začnete možno riešiť spoločné bývanie a pod. je to len na vás dvoch a či vy dvaja tomu význam dáte alebo nie.
Očividne je problém hlavne v tebe.