ja som chodila s chalanom ktory byval asi 100 km odo mna a vydrzalo to 2 mesiace ale nebolo to take dobre lebo som s nim bola 1x tyzdenne...takze radsej si najdi niekoho blizsie
Vztah na dialku ma snacu fungovat, ak pred tym ste boli spolu casto a je tam uz ta "laska" ale inak je to toalna blbost, nie az taka, ako laska po net, ale blbost kebyze sa vidite cez weekendy tak sa da este, ale inak, nedavam tomu sancu a nikdy by som do takeho vztahu nesiel
Hej, ono to fakt funguje len v tom pripade, ak sa naozaj ale fakt ze naozaj zalubite, nie nejake chvilkove poblaznenie, vtedy to vydrzi nejaku dobu tiez vlastna skusenost...ale uz sa "tesim" ako to zle dopadne
vzťah na diaľku funguje možno vtedy ak napríklad ste boli spolu už ale čo ja viem rok, a potom on/ona musel/a odísť dakam napr do školy alebo také dačo... vtedy sa to ževraj dá a hlavne keď ste starší... v tvojom veku to nestojí zato ...
keď sa budeš snažiť, tak ti to vydrží... ja osobne by som to nedokázala, pretože by som to nezvládla, treba na to silnú osobnosť... obdivujem tých ľudí, čo to dokážu
ja by som nechcela...do 50km ešte nie je až tak zlé a ak má auto tak to nie je problem...museli by sme spolu byť aspoň 5-7 krát týždenne aby to mohlo fungovať
noooooooooo....z vlastnej skusenosti...urco nieeeeee....a suhlasim...ze to moze vydrzat len vtedy ak ste predtym dlhsie spolu chodili...a je to uzz laaaaaska....bo ja som tez odisla do zahranicia...a medzitym si moj "typek" nasel inu....doteraz sa z toho nemozem vylizat...takze jednoznacne neeeeeee....s tym clovekom predsa ces byt...ces prezivat svoju radost z obycajnych somariniek...svoje nalady...svoj smutok...a to ked ste od seba vzdialeny nejde...a ani nepojde...aj tak by casom nastali problemiky...urco by to jeden z vas cel zachranit...ale tomu druhemu by to uz zacalo vyhovovat...len tolko..hehe...ze "strucne"...
ja osobne si myslim, ze to fungovat moze, pokial to obaja chcu ak uz z toho jeden zacne uhybat, vse sa bude menit.. jednoznacne je to o dovere medz nimi a ludia su s vzacnejsi, to mozem potvrdit aj ja.. ale je to krasny vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a tak moc na dialku to neni takee dobree