Ahojte, snad ma nebudete preklinat (tiez som len clovek)
Prave som sa vratil po rokoch zo zahranicia a tak nejak sa este rozkukavam.
Budem priamy.. kde a ako si najdem vztah cisto na sex? Myslim ale uplne normalnu slecnu, ziadnu blbu s nizkym sebaved
neviem, viac-menej nechcene som asi v takejto situácii bola (resp. nevedela som, na čom som, ťažko povedať či to bol alebo nebol vzťah...), ale takto cielene naozaj neviem, pre nás - škaredých introvertov - je aj normálny vzťah nájsť problém
inak toto jeden z nových typov balenia žien ktorý vzniká ... chlap si zoženie ženu na sex a potom ju balí a očakáva že sa z toho vytvorí vzťah (na druhej strane poznám zopár ludí ktorým vzťah vznikol práve takto)
a ved tak vzniklo 90% vztahov v mojom okoli, a castokrat z iniciativy zeny, takze lahke to budes mat, len bud prirodzeny
A ja furt chcem intimny vztah, ale bez sexu...mne staci obimanie, bozkavanie, dlhe rozhovory do rana, ale kazda ma oznaci hned za gaya
@melancholik mne to nepride ako nic nove. Vie, ze zakladom modernych vztahov je sex, tak ma vacsie sance, akokeby si zohnal dievca na intimne kamarastvo, a potom ju skusal dostat do postele Zeny takisto casto balia chlapov pozvanim na sex
@method ... počkať.. pravdu máš .. až keď si to teraz napísal tak som si uvedomil, že ono tam vážne nepíše "rozšukávam" ale "rozkukávam" ... ja neviem neprišlo mi to divné lebo "rozšukávam" pasuje k významu celého textu @0 tak som sa nad tým nepozastavoval..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ech
ludia dnes maju divne poziadavky.. ci cakas ze ti nejaka baba odtialto napise "aha, tu som".
neviem, viac-menej nechcene som asi v takejto situácii bola (resp. nevedela som, na čom som, ťažko povedať či to bol alebo nebol vzťah...), ale takto cielene naozaj neviem, pre nás - škaredých introvertov - je aj normálny vzťah nájsť problém
ako ste na tom vy zeny? dokazate mat aj taky vztah?
:3
A ja furt chcem intimny vztah, ale bez sexu...mne staci obimanie, bozkavanie, dlhe rozhovory do rana, ale kazda ma oznaci hned za gaya
@melancholik mne to nepride ako nic nove. Vie, ze zakladom modernych vztahov je sex, tak ma vacsie sance, akokeby si zohnal dievca na intimne kamarastvo, a potom ju skusal dostat do postele Zeny takisto casto balia chlapov pozvanim na sex