nemam ako ciel "mat vztah" ale zdielat s niekym svoju initimitu, zazitky, strasti a vselico mi pride mega enchancing ale nevylucuje to ze dokazem mat kvalitny zivot aj bez "partnera"
hmm, mať najbližšieho človeka na zemi, s ktorým človek môže vykonávať nespočetné množstvo aktivít, na ktorého sa dá spoľahnúť a môže s ním plánovať život - to bude istotne zbytočne a na piču
Popravde. Som vdacny za svoj vztah, bol vynimocnym vo vsetkych ohladoch a priatelka jakbysmet... Ale niektore rozhodnutia uz akoby nie su len tvoje a beries ohlady. Co nevravim ze je zle. Nebrat ohlad na nas vztah, proste by som sa asi zabil. Nie je to o depke, alebo ublizenosti. Toto je stav, kedy viem, že život sám o sebe je zbytočný a nechcem ním ani zaťažiť potomka ale vo vzťahu som dostal pocit, že je toho veľa zaujímavého čo je možno treba skúsiť a vidieť kým spravím tak zásadné rozhodnutie.
Vzťah asi nemá mať cieľ. Má len svoj význam. Či je založený na sračkách, alebo na bezuzdnej oddanosti. Vždy ti niečo dá, ale niečo ti dokáže dať aj priestrel kolena. Takže tak.
Najlepsie to je vystihnute v ceskej ludovej piesni....
Mám kamarády, který maj doma psycho (psycho),
znám kamarády, který jsou tak trochu psycho,
mám kamarády, který radši jsou sami (sami),
znám kamarády, který bydlej u svý mámy (mámy),
jsou takoví, co jim ublížila paní (paní),
a jsou takoví, co zas neuměj bejt sami (sami),
a jsou takoví, co už z toho jedou piko (piko),
a jsou takoví, co po bradě jim teče mlíko (mlíko).
Nejvíc je těch, co to točej furt dokola,
jedno jestli bruneta, blondýna nebo kofola,
ale neznám moc těch, co jsou spokojený,
kam todle spěje, co to je za opojení?
Slyším každej víkend, že nemůžeš jít na pivo,
no prej,že by se to miláčkovi nelíbilo,
v sobotu musíš ke tchýni, v neděli do Ikei,
bejku, mažu tě, ty už jsi pěkně v prdeli.
nemusím mať vzťah hneď, ale uspokojil by ma pocit, keby som vedela, že raz ho nájdem, ani veľa partnerov prestriedať nepotrebujem, ale cítim potrebu nájsť životného partnera, s ktorým budem mať deti, lebo bez toho by mi začalo už hrabať ako mi aj začína... , celkovo vlastná rodina mení správanie človeka, robí človeka empatickejším, zdravším, dokonca aj úspešnejším v kariére (pokiaľ ide o prácu s ľuďmi) atď., čo vidím na svojom okolí - ženy, čo ostali staré dievky nie sú s týmto stavom spokojné, závidia, prípadne majú zvýšenú potrebu moralizovať nad dnešnou mládežou, nad sexom, témy na rozhovor sú ochudobnené a pod., a pritom čo by oni za to dali, aj keby sa trebárs "prespali" v 15 a tým by vznikla ďalšia generácia - to však nehovorím o všetkých, sú aj výnimky, ktoré si vedia bez vzťahu život užívať aj dlhodobo, ale ja osobne neviem biologické hodiny odrbať ....takže áno, vzťah vždy stojí za to a pokiaľ je to ten pravý, treba ho nasmerovať do budúcnosti a neváhať
Ja som to kedysi tiež tak mala, že som nedokázala byť sama a skákala som hneď zo vzťahu do vzťahu...teraz už to nerobím, lebo to nebolo dobré..a tak len čakám a nič uvidím, čo mi život prinesie ešte
@mariquittka nepoznáš náhodou Ivana Kuruca? Ten je z Kežmarku... Keď sme boli mladí tak nám starí ženatí chlapi vždy vraveli: Nežeň sa chlapče! Nepokaz si život ako my! Alebo vidím u zadaných, ženatých ex kamošov že odkedy sú zadaní si musia pýtať povolenia aby išli s nami von, potom im žena vyvoláva kedy už príde atď. Proste ja zatiaľ vidím vzťah ako bremeno.
@mariquittka nevidíš lebo behá po svete, pracuje v zahraničí vždy v inom štáte. Mal nejakú ženu z Moskvy ktorú aj nabúchal a majú spolu dieťa. My ho už s kamošom voláme Captian Kuruc taký dobrodruh to je. Minule išiel k Bajkalskému jazeru transibírskou magistrálou a odtiaľ volal kamošovi vraj cez Kazachstan išli aurát. Mne zase posielal fotky rýn v tom meste všade ryby predávali. Je to iný haluzák
A teraz si predstavte ako by mal takýto človek mať vzťah.
@mariquittka Niesom z KK, úplne náhodou som ho spoznal cez kamoša. Preto sa hovorí že svet je malý lebo oni sa spoznali keď pracoval v Anglicku. Potom mi ho predstavil a keďže on tak behá po svete, chvíľu bol aj v GA odkial som zase ja. No a takýto človek by vzťah nemal mať. Ja som sa ho zriekol dobrovoľne, keď vidím všade aké sú so vzťahom neustále problémy.
@mariquittka dá sa dvomi spôsobmi: umelé oplodnenie a adopcia (to len na margo toho že potrebuješ muža). Je to samozrejme tvoje rozhodnutie. Ja nechcem deti a ženu netuším to ešte možno v takom prípade ak by bola taká že nechce rodinu zakladať iba byť spolu to by ešte ušlo. Inák ty nechodievaš na západné slovensko?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Vzťah asi nemá mať cieľ. Má len svoj význam. Či je založený na sračkách, alebo na bezuzdnej oddanosti. Vždy ti niečo dá, ale niečo ti dokáže dať aj priestrel kolena. Takže tak.
A teraz som s láskou už rok a päť dní a ľúbime sa veľmi... obožekriste, hrozne veľmi sa
Ak nie nevidím dovod trýznit sa v ňom ..
A hlavne tie zeny ospatnievaju vekom, to je neprijemne
A vobec, ten pocit, ze zavriem doma dvere a je ticho si nedam zobrat 8)
Mám kamarády, který maj doma psycho (psycho),
znám kamarády, který jsou tak trochu psycho,
mám kamarády, který radši jsou sami (sami),
znám kamarády, který bydlej u svý mámy (mámy),
jsou takoví, co jim ublížila paní (paní),
a jsou takoví, co zas neuměj bejt sami (sami),
a jsou takoví, co už z toho jedou piko (piko),
a jsou takoví, co po bradě jim teče mlíko (mlíko).
Nejvíc je těch, co to točej furt dokola,
jedno jestli bruneta, blondýna nebo kofola,
ale neznám moc těch, co jsou spokojený,
kam todle spěje, co to je za opojení?
Slyším každej víkend, že nemůžeš jít na pivo,
no prej,že by se to miláčkovi nelíbilo,
v sobotu musíš ke tchýni, v neděli do Ikei,
bejku, mažu tě, ty už jsi pěkně v prdeli.
heeeh, viem, niektorí mi vzhľadom na moje názory tipujú 35, nie 25
A teraz si predstavte ako by mal takýto človek mať vzťah.
hej počula som o ňom, že je dobrodruh a ty nie si z KK, odkiaľ ho poznáš?
ja napríklad vzťah potrebujem a hľadám, chcem sa usadiť, ved ked chcem mať deti, tak bez muža to asi nepôjde, hoci sa volám Mária