Dokáže byť vzťah ešte dobrý, ak jeden robí chyby a druhý mu zakaždým odpustí, aj keď má sto chutí sa s ním rozísť, ale nerozíde sa s ním lebo ho miluje, napriek tomu že vie že na 70 % spraví chybu zase?
toto som zažila.. spravil niečo čo ma dosť ranilo a ja som mu odpustila lebo som ho milovala.. ale po niekoľkých týždňoch som na to už nemala nervy jelikož som sa kvôli tomu trápila viac ako on a skončilo to..
@mirka7 ty mas fakt 14 ked si myslis, ze chlapa zmenis =D ale nie, proste nieco z toho budes musiet vzdy tolerovat, ak to s nim myslis vazne. i ked mysliet vazne vztah v rozmachu puberty je dost na hlavu...
@mirka7 Nejak som to asi doplietla s tým prvým a druhým
Chcela som napísať, že obaja sa musia snažiť - nemôžeš mu zakaždým len odpúšťať a on by nemal robiť veci, o ktorých vie, že ti ubližujú... Ak si to obaja neuvedomia, tak je lepšie to skončiť.
Ak miluje, tak sa tak má správať. Inak to vyzerá tak, že nevie, čo vlastne chce (aj keď v takom veku je to úplne normálne).
@mirka7@8 Fajčenie je závislosť, s tým neprestane len tak na počkanie.
Keď ti prekáža, trápi ťa, že stále niečo sľubuje a neplní tak potom ten vzťah asi nebude pevný, lebo sa ešte nenaučil plniť to čo sľúbi. Teda narušuje dôveru, čo je jedna z najpodstatnejších vecí v tomto podľa môjho názoru.
Opakovane pohodené ponožky mimo kôš na špinavé prádlo vedia zaistiť postupne gradujúcu nepohodu vo vzťahu. Niekedy sa to dá odpustiť. Ale nie sú chyby ako chyby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
konkrétnejšie
- sľub že sa nebude stýkať s istou osobou (kvôli žiarlivosti)
- že nepôjde dnes s niekým iným vonku ale pôjde s ním
- že nebude fajčiť
ja neviem ešte, také malé hlúposti, no predsa tomu druhému vadí že to porušuje keď to raz sľúbil
@patricino dobre, JA nemilujem nejde tu o mňa
ale on si to uvedomuje, a pritom to aj chce napraviť.. ale niekedy sa mu podarí tak nechcene sklamať, kvôli somarine ..čo je vyššie spomenuté
@atropabelladona áno
@hellium ale keď aj ten druhý miluje.. a nechce aby to skončilo, napriek tomu že sa občas zamýšľa že by to bolo lepšie keby sa rozišli
@mm47 ďakujem za radu
Chcela som napísať, že obaja sa musia snažiť - nemôžeš mu zakaždým len odpúšťať a on by nemal robiť veci, o ktorých vie, že ti ubližujú... Ak si to obaja neuvedomia, tak je lepšie to skončiť.
Ak miluje, tak sa tak má správať. Inak to vyzerá tak, že nevie, čo vlastne chce (aj keď v takom veku je to úplne normálne).
Keď ti prekáža, trápi ťa, že stále niečo sľubuje a neplní tak potom ten vzťah asi nebude pevný, lebo sa ešte nenaučil plniť to čo sľúbi. Teda narušuje dôveru, čo je jedna z najpodstatnejších vecí v tomto podľa môjho názoru.
it depends