nemal, ale myslim si, že to nie je bohviečo, lebo človek si o tom človeku na druhej strane vytvorí príliš dobrú mienku na základe sladkých rečičiek, lebo na nete je človek podstatne odvážnejší no v skutočnosti to absolútne nemusí fungovať medzi nimi
cez internet akože som s niekým chodila a v živote sme sa nevideli? to teda nie.
mala som vzťahy, ktoré sa začali normálne naživo a nejaký čas potom pokračovali na diaľku, čiže zväčša internetovo, ale nebolo to nikdy nejako dlho, aj v prípadoch, keď sme sa medzitým vídali.
v jednom prípade som to skončila vďaka tomu, že som si až keď sme sa nejaký čas nevideli/vídali zriedka uvedomila, že mi je lepšie bez neho, v ostatných to bola kombinácia toho, že som sa s tým človekom prestala cítiť blízka a obaja sme sa zbližovali radšej s inými ľuďmi.
Ja nie ale dotycne, s ktorymi som pisal, so mnou zjavne ano, ked mi potom vyvolavali a pisali ich kamaratky, ze su smutne, ked im uz neodpisujem a jedna sa aj urazila
ako hovorí johnysheek, "cez internet" a "na diaľku" je rozdiel, "na diaľku" je že bývame ďaleko a stretávame sa, "cez internet" je deje sa to čisto na nete.
a áno, mal som na diaľku, vydržal približne tak dlho kým sa nezmenil na "nediaľkový", 15 mesiacov
cez net .. 6 rokov a stále trvá . Nikdy sme neflirtovali,nikdy sme nechceli rande, stále píšeme, videli sme sa len na fotkách, rozoberáme svoje životy a tak. A máme aj svoje t.č. poslali sme si aj sms asi dve za celú známosť, komunikujeme hlavne na skype a to písomne.
mám taký vzťah teraz.... teda spoznali sme sa cez net... stretavali sme sa raz alebo dvakrat za mesiac, potom cele leto sme boli spolu a teraz byvame spolu na private .... a sme spolu 9 mesiacov.... poznáme sa ale už dlhšie, dlhšie sme si písali , ale oficialne tých 9 mesiacov spolu chodíme
Mala, trvalo to tak 1 rok, ale časom ti to všetko začne chýbať a nedokážeš tak žiť, ale keď to myslíš tak že ste sa raz za čas aj videli a lúbite sa tak to je v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ak to myslíš tak, že sa nevidíme každý deň, tak rok a tri mesiace.
ja som mala s Normanom Reedusom.
mesiac alebo rok, ťažko povedať
na dialku hej.. trvalo to rok.. potom sa to premenilo nie na dialku a trvalo to dalsi rok ..ale zalezi na tom o aku dialku ide
je však rozdiel "cez internet" a "na diaľku"
mala som vzťahy, ktoré sa začali normálne naživo a nejaký čas potom pokračovali na diaľku, čiže zväčša internetovo, ale nebolo to nikdy nejako dlho, aj v prípadoch, keď sme sa medzitým vídali.
v jednom prípade som to skončila vďaka tomu, že som si až keď sme sa nejaký čas nevideli/vídali zriedka uvedomila, že mi je lepšie bez neho, v ostatných to bola kombinácia toho, že som sa s tým človekom prestala cítiť blízka a obaja sme sa zbližovali radšej s inými ľuďmi.
ako hovorí johnysheek, "cez internet" a "na diaľku" je rozdiel, "na diaľku" je že bývame ďaleko a stretávame sa, "cez internet" je deje sa to čisto na nete.
a áno, mal som na diaľku, vydržal približne tak dlho kým sa nezmenil na "nediaľkový", 15 mesiacov
a dalsi este stale trva
ale nechapem naco
je to bullshit
a nie nemal a cez internet by som ani nechcel
a s druhým 4 mesiace
viac ako hocijaky moj realny