Som chudobný výtvarník a črtá sa mi vzťah s bohatou ženou,ktorá obľubuje umenie,neviem ju pozývať na pompézne akcie,mimo výtvarnej sféry...pravdupovediac,neviem čo z toho nášho stretávania vznikne...som vedľa nej looser,ale je s ňou v pohode reč,je rozumn
@kittyboo
nie,niesom nadržaný,som v kontakte okrem nej s viacerými dievčatami,ale nie sú tak rozumné...tak preto mi chodí viac po rozume jak by sa patrilo :ehm:
to fakt jak keby si nejaký achievement dosiahol, však fajn, páči sa ti niekto, prajem ti nech ti to výjde (aspoň už birdz snáď nebude zažívať tvoje análne a iné fázy) ale chváliš sa tým že je vyspelá, rozumná a nvm čo - tak od 30-ročnej ženy to považujem viac - menej za samozrejmosť. aj kebyže zbalíš kráľovnú afrického kmeňa trumbulele who cares...
ja davam opite komenty ? co je bez rozmyslu na tom ze uz 4 raz citam o tom ze sa tu chvalis s nejakou zenskou. keby sem ja mam pisat kazdeho trolka s ktorym som sa rozpravala tak by som o nicom ani nepisala. akoze ok, uzi si a vsetko ale ako 26 rocny tu vytvarat taketo fora..mi pride trosku na hlavinku. a by ma zaujimalo co by ona povedala keby to tu citala uz si jej ukazal tie analne obrazky co si sem pridaval ?
@attis určite áno a netreba sa trápiť takými vecami ako na ňu môžeš pôsobiť z tvojej životnej situácie, pretože ak vie uvažovať a nie je rozumovo obmedzená potom niečo také pre ňu nebude až také dôležité a sústredí sa hlavne na vzťah medzi vami ... ( nehovorím že otázky hmotnej existencie nie sú dôležité, ale považujem vzťahy za najvyššiu hodnotu v živote, takže preto, ostatok sa rieši neskôr ) ...
ked si rozumiete po viacerich strankach a ma ta rada takeho aky si tak neni problem len davaj bacha ja som mal babu co mi nakecala hory doly bol som uplne stastny lebo sa spravala ku mne uplne super a po prvej hadke co zapricinila ona mi povie ze ma nechce a ze bola chyba sa somnou bavit a potom dolieza len a ked jej dam sancu spravila to znova takze bacha aby ta neocernila a nevyuzivala ta ako psicka lebo niektore su take
@topanocka
to ma úprimne nezaujíma,že je bohatá...sú aj dôležitejšie veci,ako známosti,priateľstvo...
nie negooglil som,nepatrím medzi imbecilnú mládež,sorry ,ak som sa kohokoľvek dotkol...
Je mi sympatická hlavne náhľadom na život a preto,že sa stala mojou duševnou oporou...priznávam,trochu by som sa mal uvedomiť a nelipnúť na nej...
,,Je s nou v pohode rec, sme si navzajom sympaticki,..."
Ja neviem, na mna to posobi tak, ze si rozumiete predovsetkym len kvoli tomu, ze obaja inklinujete k umeniu, ma fajn nazory a to je tak akurat vsetko...asi je to moja celozivotna naivita, ze verim v skutocny vztah/skutocnu lasku - kde budem uz na zaciatku, ako toho cloveka stretnem vediet, ze za to skutocne stoji, nehladi len na to aky ma ten druhy majetok(lebo toto nikdy nebude prvorada vec) a tak budeme obaja vediet, ze nas vztah ma skutocne cenu...preto sa neviem vyjadrit... ak ti staci vztah, ktory mozno medzi vami vznikne, no asi nebude taky silny prave kvoli tvojim pochybnostiach, kludne to skus...
@jasminee
tak neviem,popisuješ to troška chaoticky,ale niečo na tom bude...práveže ma ty nepoznáš,tak nevieš odhadnúť,že aký silný vzťah viem vybudovať so svojou úprimnosťou...určite to skúsim,zajtra je výstava a tam ju pozvem,potom,na večeru niekam zájdeme,kvetinku jej ešte potrebujem zohnať a bude všetko oukej
@attis prepac, ze ma nechapes to mne takto na vecer to myslenie velmi nejde myslela som to tak, ze ak je to naozaj uprimne, take otazky, ktore ta trapi su absolutne nepotrebne...riad sa srdcom(to nikdy nesklame)..ak sa nim riadi aj ona, vsetko bude pekne, aj ten zajtrajsok drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
very titanic story
ale
nie,niesom nadržaný,som v kontakte okrem nej s viacerými dievčatami,ale nie sú tak rozumné...tak preto mi chodí viac po rozume jak by sa patrilo :ehm:
@attis
a aj @10
to fakt jak keby si nejaký achievement dosiahol, však fajn, páči sa ti niekto, prajem ti nech ti to výjde (aspoň už birdz snáď nebude zažívať tvoje análne a iné fázy) ale chváliš sa tým že je vyspelá, rozumná a nvm čo - tak od 30-ročnej ženy to považujem viac - menej za samozrejmosť. aj kebyže zbalíš kráľovnú afrického kmeňa trumbulele who cares...
trošku nefér od teba
inak sa ani nečudujem,že takéto opité komenty dávaš bez rozmyslu....
veľa šťastia prajem
Vdaka! :-S
@Kittyboo
nie,ale vie o mojej miernej sexuálnej retardácií...
lebo, ja keby mam 30, tak si takyto vztah predstavit neviem...
Vyzerá to tak,že chce dieťa,je v tom veku,no ja neviem ,či jej viem pomôcť...je ale veľmi pekná,mali by sme krásne deti...
pomlčal by som.
tak samozrejme nejaké spoločné činnosti,stretávanie sa v pravidelných intervaloch napríklad,veľa sa spolu rozprávať atd...
to ma úprimne nezaujíma,že je bohatá...sú aj dôležitejšie veci,ako známosti,priateľstvo...
nie negooglil som,nepatrím medzi imbecilnú mládež,sorry ,ak som sa kohokoľvek dotkol...
Je mi sympatická hlavne náhľadom na život a preto,že sa stala mojou duševnou oporou...priznávam,trochu by som sa mal uvedomiť a nelipnúť na nej...
svojou galantnosťou voči ženám,úprimnosťou a umením?asi by to nestačilo,byť gentlemanom,však?
no,snažím sa byť čo najúprimnejší gentleman a v hociakom vzťahu voči ženám sa snažím byť ,čo najúprimnejší gentleman.
ja som taký,ked som svojský.
Ja neviem, na mna to posobi tak, ze si rozumiete predovsetkym len kvoli tomu, ze obaja inklinujete k umeniu, ma fajn nazory a to je tak akurat vsetko...asi je to moja celozivotna naivita, ze verim v skutocny vztah/skutocnu lasku - kde budem uz na zaciatku, ako toho cloveka stretnem vediet, ze za to skutocne stoji, nehladi len na to aky ma ten druhy majetok(lebo toto nikdy nebude prvorada vec) a tak budeme obaja vediet, ze nas vztah ma skutocne cenu...preto sa neviem vyjadrit... ak ti staci vztah, ktory mozno medzi vami vznikne, no asi nebude taky silny prave kvoli tvojim pochybnostiach, kludne to skus...
tak neviem,popisuješ to troška chaoticky,ale niečo na tom bude...práveže ma ty nepoznáš,tak nevieš odhadnúť,že aký silný vzťah viem vybudovať so svojou úprimnosťou...určite to skúsim,zajtra je výstava a tam ju pozvem,potom,na večeru niekam zájdeme,kvetinku jej ešte potrebujem zohnať a bude všetko oukej
prečo?
Dakujeme pekne ! :-S