nieje to mozne pretoze ked us vidim akeho mam gay kamosa a ked je vo vztahu sa riesi s dalsimi 3 gaymi a riesi sa aj s inymi za peniaze na zachodoch tak je to humusactvo
Len mám skôr pocit, že veľa ľudí má nízke nároky a hlavne nechcú byť sami tak sa dajú dokopy s prvou osobou čo im príde do cesty a snažia sa ho zmeniť aby tým nárokom vyhovoval, keď zistia, že to takto nepôjde, skúsia to s niekým iným, zase to nevyjde a pod...
jasne, že sa dá, len musíš najsť osobu, s ktorou si rozumieš, s ktorou máte spoločne nazory, zaujmy, viete sa porozpravať o vaznych veciach, aj sa spolu zasmiať, navzajom sa podporiť atď.. ja mam tiez kamaratky v mojom veku, ktore su so svojimi polovičkami 2-3 roky, čo je myslim dosť, na to, že mame len 18 rokov..
a doplním, že platí "aký išiel, takú našiel" - nemôžem chcieť skvelého chlapa, keď nie som skvelá žena. ľudia znižujú nároky na iných miesto toho, aby zvyšovali nároky na seba.
inak ja som v živote nikoho nepodviedla, ani sa nechystám. každý svoj vzťah beriem od začiatku ako vážny, nemám 5 rokov. a poznám takých ľudí vo svojom okolí dosť, čo majú rovnaký názor a postoj v týchto veciach...
@maros3150 dá sa ... som toho príkladom takže hh ... len s dievčatami je to zložitejšie ale nikdy ich nechcem hádzať do jedného vreca ( existujú aj ,,poškodené,, balíčky )
da, ale problem vidim skor v tom, ze ludia, ktori maju dlhodobe, verne vztahy nie su taku "viditelni" a nepotrebuju kazdemu roztrubovat ako sa miluju, takze preto sa asi pytas....na druhej strane zeny/muzi, ktori vo velkom riesia, kto je pekna, kto sa im paci a pod. nevedia co chcu, a kym to nezistia, nebudu verni....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Len mám skôr pocit, že veľa ľudí má nízke nároky a hlavne nechcú byť sami tak sa dajú dokopy s prvou osobou čo im príde do cesty a snažia sa ho zmeniť aby tým nárokom vyhovoval, keď zistia, že to takto nepôjde, skúsia to s niekým iným, zase to nevyjde a pod...
Veľa ľudí len nevie čo chce.
tento rok idem na svadbu jednej kamoške, zlatý párik, a už sa moc teším
Neda sa, lebo ide 3. svetova vojna.
a doplním, že platí "aký išiel, takú našiel" - nemôžem chcieť skvelého chlapa, keď nie som skvelá žena. ľudia znižujú nároky na iných miesto toho, aby zvyšovali nároky na seba.
inak ja som v živote nikoho nepodviedla, ani sa nechystám. každý svoj vzťah beriem od začiatku ako vážny, nemám 5 rokov. a poznám takých ľudí vo svojom okolí dosť, čo majú rovnaký názor a postoj v týchto veciach...