čo by ste spravili mate vztah dlhšie ako rok a zistite na frajerovom telefone že si potajme pise aj z druhou ktora mu posiela fotky a pisu si ako by si to rozdali ako to mám chapať? pište sem!
rozhovor a podľa jeho reakcií a výhovoriek... každopádne to naruší dôveru poriadne a pokiaľ druhý človek nie je schopný preniesť sa cez to s tým, že partner sľúbil, že prestane, rozchod je jediné východisko.
najprv by som sa s ním o tom porozprávala, že čo to má znamenať a ked z toho vysvitne, že je debil tak by som ho poslala do riti a nestrácala s ním čas
nedokážem si predstaviť, že pokiaľ niekoho ľúbim, by som čo i len uvažovala o možnej nevere s niekým iným - ak by som našla takéto správy v telefóne môjho partnera asi by u mňa skončil
A to, že si sa mu hrabala v jeho súkromí ťa netrápi? Ani nikoho z Birdz osadenstva??? Kde je elementárna slušnosť??? Ani sa mu nečudujem, že ťa podvádza!
@efyks Ako prepáč, ale imho kto má isté záväzky a neváži si to, si nezaslúži "elementárnu slušnosť", takže to, že sa mu čaja pozrela do mobilu, im len zachránilo možno dni/týždne/mesiace/roky zbytočných naťahovačiek, lebo skôr či neskôr by sa to tak či tak zistilo. P.S.: Idiot(ka), čo si neváži úprimnú lásku druhej osoby, by odomňa tiež mohol (teda mohla, no homo) očakávať svinstvá menšieho či väčšieho kalibru. Skrátka k cheaterom pristupujme adekvátne.
toto čo opisuješ je moja nočná mora...
podobné veci sa mi stali.. a hrozne zle som to prežívala...
úplnú fóbiu z toho mám
byť na tvojom mieste už také niečo netrpím. dôvera je narušená a stále by som ho podozrievala..a to je už oničom...
chceš žiť stále v obave, že tvoj chalan robí niečo zlé poza tvoj chrbát?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ze jebe inu, tak to mas chapat.
podobné veci sa mi stali.. a hrozne zle som to prežívala...
úplnú fóbiu z toho mám
byť na tvojom mieste už také niečo netrpím. dôvera je narušená a stále by som ho podozrievala..a to je už oničom...
chceš žiť stále v obave, že tvoj chalan robí niečo zlé poza tvoj chrbát?