Je mi 15 jej iba 14 ..poznáme sa už 4roky sme spolužiaci..ja som do nej blázon ale ona do mňa není zamilovaná.Považuje má za najlepšieho kamaráta..mal by som sa snažiť aby sme mali vzťah alebo vzdať to a nájsť si inú?
ak to trvá už tri roky ako si vyššie písal a stále si ju nepresvedčil, musel by sa stať zázrak, aby sa zamilovala..buď to, alebo si jej to nedal správne najavo
každopádne, nemusíš sa hnať v takom veku do vzťahov len preto, že všetci tvoji kamoši už randia o106
raz si určite nájdeš babu, ktorá ťa bude ľúbiť rovnako ako aj ty ju, len si na tú správnu počkaj
podľa mňa by si to mal skúsiť, je lepšie ľutovať že to nevyšlo ako že si to nikdy neskúsil a ak ste deviataci a nebudete spolu chodiť tak to bude trápne tie tri mesiace do konca školského roka, ale potom od seba odídete, takže pohoda. Podľa mňa ak ťa má rada ako kamaráta a ty jej naznačíš že s ňou chceš chodiť, tak by jej to aj mohlo začať vŕtať v hlave a neodmietla by ťa. Tak skús a potom povedz ako to vyšlo!
No ved ja som a ty? ale nie... Tak možno máš šancu že niekedy bude ale asi by si ju nemal nútiť... Môžeš jej dať najavo ze počkáš ak teda naozaj chceš.. . Koniec koncov ak by si si neskôr aj našiel inú bol by to jej problém že ťa nechávala čakať tak dlho
Tak na toto mate este dost casu. Nechaj tomu volny priebeh. Nie je do teba zamilovana ale si jej najlepsi kamarat...vies ze z najvacsieho kamaratsva vznika najkrajsia laska. Este si potrebujete toho vela odzit ale rokmi sa mozno jej vnimanie zmeni a zisti ze si ten oravy. Ak ju luis nevzdavaj to ale ani na to netlac.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
každopádne, nemusíš sa hnať v takom veku do vzťahov len preto, že všetci tvoji kamoši už randia o106
raz si určite nájdeš babu, ktorá ťa bude ľúbiť rovnako ako aj ty ju, len si na tú správnu počkaj
zariaď sa podľa odpovede na túto otázku...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.