ale nie je to až také ťažké, ak spolu chvíľu vydržia, že chodia von, do kina, a pod. a až potom idú na ostro, že: "ok, budeme spolu chodiť" musia to proste jeden z druhého vycítiť, sú to tie pekné úsmevy, pohľady, a potom to ide samo
@kolivideam chodia do kina, von a pri tom sa bozkávajú?napríklad? a keď sa chalan nechce viazať povie to nahlas? Lebo môže z neho ísť niečo iné a pritom nechce...
Myslím, že o tom je najlepšie sa s tým druhým porozprávať ak si nie si istá, Že ako to berie. Radšej to sprav pre vlastný pokoj, ako si nad tým dni prelámať hlavu
my sme si to ani v podsate nepovedali. len raz si na amfiteátri oprela o rameno hlavu a ja som ju pobozkal (predtým sme už samozrejme mali za sebou veľa vychádzok, rozhovorov a pod.) a ona sa tak pozrela, usmiala a tiež ma pobozkala a bez akýchkoľvek iných slov sme vycítili, že to je tu, že spolu chodíme a sme ešte doteraz tak myslím, že to je fajn.
@lucinka7 aha teraz som to pochopil...no neviem ako to berú iní, ale toto nie je skrátka môj štýl. Mám lásku a som s ňou šťastný a nezáväzný vzťah...to už skôr nezáväzné manželstvo, ale no tak, keď si to zažila, tak asi vieš o čom hovoríš
@hajzelbaba mal by, ale to by si si vyčítala hlavne ty, keby sa niečo také stane, pretož ty si chcela nezaväzne a nezáväzne nie je to isté ako nezodpovedne
to sa treba dohodnut, pretoze ked zacinas nejaky vstah tak automaticky podlieha spolocenskym zakonom ktory sa vecsina ludi rozhodla dodrziavat napriek tomu ze su postavene na hlavu (z nejakeho neznameho dvovodu) takze je dobre si sadnut a vysvetlit si ako to bude fungovat
Ak ide o nezáväzný vzťah, podľa mňa by si to tí dvaja mali povedať, aby si boli istý, že obaja chcú aby to bolo nezáväzné. Lebo ja napríklad nie som privŕžencom nezáväzných vzťahov (ale teda, ostatní nech si robia čo chcú)
((A ak o normálny, treba si s dotyčným zmeniť stav na facebooku - ak to druhá strana odsúhlasí, vzťah je istý )
cawte zacal som chodit s babou a dalej nvm co kedy sa mame stretnut zatal ani cislo nemam nic tak nvm ako to ma pokracovat tak bol by som rad keby dakto dobry mi to tu napisal co a jak lebo nvm je to moja prva baba ja jej asi 9chalan tak nvm ako dalej kto ma prvy pozvat kam co robyt mame 15 oby 2
ale nvm ako casto chodit von a jako ju tam vlastne zavolat a ako byt spolu a tak byvame tak cca 5km daleko aj menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
((A ak o normálny, treba si s dotyčným zmeniť stav na facebooku - ak to druhá strana odsúhlasí, vzťah je istý )
cawte zacal som chodit s babou a dalej nvm co kedy sa mame stretnut zatal ani cislo nemam nic tak nvm ako to ma pokracovat tak bol by som rad keby dakto dobry mi to tu napisal co a jak lebo nvm je to moja prva baba ja jej asi 9chalan tak nvm ako dalej kto ma prvy pozvat kam co robyt mame 15 oby 2
ale nvm ako casto chodit von a jako ju tam vlastne zavolat a ako byt spolu a tak byvame tak cca 5km daleko aj menej
naj tajnu spravu pls