co si predstavujete pod tymto pojmom... da sa pod vztahom na dialku predstavit vztah ked jeden je napr. z malacek a druhy z blavy. ked to je zruba do 50km dialka.. akoze ake je kriterium na to?? dialka, moznosti videnia sa, ze kolkokrat a tak?? nechapem
ja som mala vzťah na 450 km, to bol vzťah na diaľku, vidieť sa raz za dva mesiace a zvládať to.. čo by som dala za to aby to bolo 50 km to podľa mňa zas taká "diaľka" nie je a dá sa v pohode fungovať
akoze byvat od seba nejaku dalku a videt sa viac krat na mesiac.. a poznam taky pripad ze bol chalan s babou z toho isteho mesta a videli sa este menej krat ako toto.. ja fakt nechapem (akoze tady nerozoberam seba bo moje ja nema vyznam rozoberat )
Vsetko ma svoje pre a proti. Ked sa skutocne lubia, kilometre su nepodstatne cisla. Samozrejme ak nezije jeden z nich na opacnom konci sveta, to uz neviem.
Niekto ti povie napr. : nevies co tvoja polovicka robi.
Vztah je o dovere a dalsia vec: chalan/baba ta moze podviest aj keby ste boli susedia.
No chce to aj spravnich ludi, nie kazdy dokaze tak fungovat.
my mame vztah na 100km dialku.. ci uz som v doma v rodnom meste alebo na intraku stale je to tolko... ale neviem ci sa to vztahom na dialku da nazvat ked sa vidime pravidelne kazdy vikend a teraz cez leto u neho dokonca aj byvam
@antifunebracka ja som glúpa v geografii a som si to dala gúglic a vyhodilo mi to takto. tiež sa mi to zdá divné, ale ta, cesty sú kľukaté, ta sa to tam asi nazbieralo
vzťah na diaľku si predstavujem tak,že ani jeden nemá príležitosť byť s tým druhým často a tak často,ako by chcel...a myslím si,že vzťah na diaľku fungovať nemôže
ja povazujem vztah na dialku ked ich deli vacsia dialka zo vzdialenejsich miest alebo statov a nemaju cas kvoli praci/studiu sa casto stretavat. napr. stretavaju sa max. 1x za dva tyzdne alebo tak.
s mojim priatelom sme spolu 2 roky,rok je uz v blave a na vikendy chodia do levic aj s rodicmi.je to tazke hlavne na zaciatku no da sa na to zvyknut a dokonca sme si vzacnejsi ked sme spolu takze zalezi to od ludi
Medzi sestrou a jej teraz uż bývalým bola diaľka cca 170km a vydržali to spolu skoro 4 roky. Takže asi sa tak dá fungovať aj keď podľa mňa je to velmi na piču vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ak je kritériom to, že sú väčšinu času od seba vzdialení zopár kilometrov tak potom väčšina mojich známych má vzťah na diaľku.
Niekto ti povie napr. : nevies co tvoja polovicka robi.
Vztah je o dovere a dalsia vec: chalan/baba ta moze podviest aj keby ste boli susedia.
No chce to aj spravnich ludi, nie kazdy dokaze tak fungovat.
ale nad 300 km to uz nieje vztah podla mna
myslím si, že nič vrámci svk nie je diaľka.
teda, my vlastne nie sme vzťah, ale boli sme a budeme zasa, lebo to viem!