@koprdil nic by si nestratil, ono ludia maju castokrat tu tendeciu ukracovat sa o stastie ale zda sa mi to uz nejak prirodzene ten strach z niecoho vazneho.
Ale myslim si ze sa oplati risknut nech to skonci akokolvek
takze do buduca, mas nato chlape
Ale definuj čo je pravý lebo ak je len dotyčný/á súci na vzťah a páči sa mi jak výzorovo tak povahovo neznamená, že je to ten pravý partner...
Lebo už pri dvoch som si ti myslel a zmýlil som sa...
Ale chcem nájsť tu svoju pravú
pre mňa to bolo asi vtedy, keď som si uvedomila, že aj tomu druhému človeku na mne skutočne záleží a urobí pre mňa (takmer) čokoľvek. ale ak myslíš časovo, tak asi 3 mesiace.
Už keď sme si iba písali tak som tušila, že to bude ten pravý, Potom asi po roku chodenia som sa dozvedela, že on sa do mňa zamiloval asi až po mesiaci, lol, ale v pohode, sme spolu už skoro 4 roky.
@hoperpohroma presne....uplne smiešne mi príde ked ludia sú spolu chvílu a vyprávaju jako je ten partner pravý a už budú navždy spolu,nevedia si predstavit zivot bez nich a podobné sračky....šak dobre samozrejme netreba byt negatívy a že "no pochybujem ze o 10 rokov budeme spolu" ,ale tak ja osobne by som nevedel vypustit z úst tieto reči,že "ona je tá pravá".....proste by som povedal,že momentálne je pre mna vyhovujúca a lubim ju lebo sme si sadli....presne ako hovoríš, ludia si sadnú a nie a to je celé....časom sa menia a určite je väčšia pravdepodobnost,že spolu nebudú o x rokov ako to ,že budú....ale tak ja som moc velký realista a potom počúvam aký som negatívny
Ten pravý je ten, ktorého si budeš pamätať na celý život. Ak hľadáš chlapa na život, tak ho radšej nehľadaj. Mladí ešte nevedia čo chcú v živote dosiahnuť a môžu sa zmeniť. Radšej sa zameraj na seba a nerieš, či ťa bude milovať aj o pár rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Raz sa mi za celý život možno podarilo k tomu priblížiť, no aj keď baba mala záujem, nejako som nebol dosť sebavedomý urobiť ten správny krok :/
Ale myslim si ze sa oplati risknut nech to skonci akokolvek
takze do buduca, mas nato chlape
okolo 4 roky (druhý)
no čo narobím, mne to dlhšie zapaluje
Možno je to v človeku.
Lebo už pri dvoch som si ti myslel a zmýlil som sa...
Ale chcem nájsť tu svoju pravú
Ale samozrejme žiadny ešte nebol ten pravý. Ja ani neviem ako taký "pravý" vyzerá.
verim, ze su ludia, s ktorymi si sadnes a ze su ludia, s ktorymi nie
ludia tu dneska hovoria o tom pravom a ze 10 rokov mozno bude ten pravy niekto iny a medzi nimi bude este dalsich par pravych :'D