a) Nemohol sa ti niekto dostať do počítača a zmeniť ti to ručne?
b) Nevymazala si omylom ten obrázok čo si tam mala nastavený predtým?
c) Ak nemáš legálny Windows, viem že niektorým to zrušilo pozadie úplne - majú tam len čiernu, takže ak máš to pozadie len čierne a nelegálny windows, chyba môže byť v tom.
d) A áno, čiste teoreticky to môže byť aj vírus, ale ešte som sa s takým niečím nestretla...
@v3nty Čo to stále ako možnosť nevylučuje. Žijem v jednej domácnosti s človekom, čo bez rozmyslu odklikne tabuľku a potom sa mi príde sťažovať, že to nejde a že mám zistiť čo s tým je...
@galinka Pouzivam ho jedine ja, takze mi to nikto nemohol zmenit. Pozadie som mala nastavene z netu a nemala som ho ulozene v kompe. No a pokial viem, tak mam legalny win. Dufam Ale ako napisal v3nty, asi by mi vyhodilo nejake upozornenie, nie? Nepatrim k ludom, co odkliknu vsetko co vidia
Svoj notebook používam tiež len ja, čo nevylučuje možnosť, že keď nie som doma, nemôže mi nabehnúť brat do izby, zapnúť, zmeniť a zase vypnúť, resp. že keď ho nechám zapnutý a niekam od neho odbehnem, nemôže si k nemu na tú chvíľu niekto sadnúť a pomeniť to. Preto som sa pýtala či si si istá že pri ňom nikto nebol
Tak môže byť problém v tom, že to bolo pozadie z netu. Nie som si istá kam si také pozadia počítač ukladá, ale tipovala by som nejaké temporary priečinky, ktoré sa raz za čas premazávajú aj samé (ale toto si už len vymýšľam teraz, naozaj som si nie istá ako to funguje... Nabudúce to pozadie stiahni a tak nastav, potom by to nemalo meniť... Ale vírus by to podľa mňa nemal byť...)
Si si ho asi vymazala... Skus ho znovu nastavit (alebo daj iny obrazok) a bud rada, ze sa nestalo nieco horsie Asi si este nemala virus " I want cookie"
@galinka čo ja viem ako to funguje... Keď vraví že ho nemá uložený v PC... Podľa mna by to malo tresnúť niekde na C do dokmentov ale to by asi ťažko mazala. Možno to berie do úvahy že sa tá stránka sa mení a tak furt ti vyhodí najnovšie čo tam je = sťahuje.
@matus33 Keď si pozeráš/púšťaš nejaký súbor z internetu (video, mp3, office-ovské súbory, pdf...) tak ho väčšinou nemusíš uložiť do počítača aby si si to mohol otvoriť, ale do počítača sa ti uloží aj tak - obvykle do nejakých temporary files.
Do dokumentov sa ti ukladá máločo bez toho, aby si si odklikol že to tam chceš uložiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
b) Nevymazala si omylom ten obrázok čo si tam mala nastavený predtým?
c) Ak nemáš legálny Windows, viem že niektorým to zrušilo pozadie úplne - majú tam len čiernu, takže ak máš to pozadie len čierne a nelegálny windows, chyba môže byť v tom.
d) A áno, čiste teoreticky to môže byť aj vírus, ale ešte som sa s takým niečím nestretla...
Nj mas vyrus rozbi Pc zapal ho !! aby s aten virus nedostal do ostatných EL.spotrebycov , zaisti karanténu ...
lebo virus v mikrovlnke alebo vo vysavači to robi neplechu,nieraz spom bol v ohrození života
@galinka Pouzivam ho jedine ja, takze mi to nikto nemohol zmenit. Pozadie som mala nastavene z netu a nemala som ho ulozene v kompe. No a pokial viem, tak mam legalny win. Dufam Ale ako napisal v3nty, asi by mi vyhodilo nejake upozornenie, nie? Nepatrim k ludom, co odkliknu vsetko co vidia
Tak prichádza do úvahy daľšia možnosť. Zmenili na nete adresu obrázka alebo ho vymazali
Tak môže byť problém v tom, že to bolo pozadie z netu. Nie som si istá kam si také pozadia počítač ukladá, ale tipovala by som nejaké temporary priečinky, ktoré sa raz za čas premazávajú aj samé (ale toto si už len vymýšľam teraz, naozaj som si nie istá ako to funguje... Nabudúce to pozadie stiahni a tak nastav, potom by to nemalo meniť... Ale vírus by to podľa mňa nemal byť...)
Netuším
Do dokumentov sa ti ukladá máločo bez toho, aby si si odklikol že to tam chceš uložiť...
Mne sa len nezdá že by to uložilo niekde kde sa to počase prepíše...
+ Ono sa len dá nastaviť že ti stránku zobrazí priamo na ploche v takom polookne... Obsah ti uloží môžeš na nej na ploche normálne po nej surfovať..
A ja neviem dajak som sa s tým doplietol
» mgs.oforum.sk
Pridajte sa k nam!