@3 ,4 no mne je jedno aký máte onich názor ja som v škole každý pol rok vyznamenaný zatial...tak radšej držte huby ja som sa nepýtal na váš nazor kurva ale na posrané názvy webov s oblečením a ak tu chcete hovoriť o IQ tak sa pozrite na svoje keď nechápete textu .. nechcem počuť váš názor alebo niečo iné čo si myslíte o tých kto nosia hip-hop veci ..
hen jak sa to z debaty o webovej stránke zvrtlo znova na štýly a tak... kks...je to každého vec či by si obliekol to oblečenie alebo nie. niekomu sa to páči a niekomu nie.
omg chlapec sa pytal a chcel poradit a vy hned do neho picujete ze ako sa oblieka a co pocuva... sa uvedomte , je to kazdeho osobna vec.. do vas tiez nikto nepicuje ze ste metalisty, diskaci, punkery, emo atd atd... a to ze ti co sa tak obliekaju su hned kkti a neviem co vsetko to moze fakt zabit len tipek s IQ pod 50... samozrejme najdu sa aj taky ale nemusia byt len hip-hoperi...tak kludnite emocie a hovorte k veci nikto sa vas nepytal aky mate nato nazor...
@4 - IQ ti akurat tak odobera ten tvoj warcraft s ktoreho ti uz nacisto drbe a nevies co hovoris!!!
teraz k veci: je ich vela ale fakt vsetky si teraz nespomeniem ale aspon niektore: www.rooftop.sk
@20 : aj podla mna maju nejake komplexy z necoho maleho co musia kompenzovat tymi velkymi mudrymi recami ...aj ked hip hop neuznavam nejak moc tak som to sem musel napisat bo sa to sem hodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
poradím ti , keď nechceš dostať tuna od niekoho po piči , nespomínaj hip-hop..
@3 ,4 on je možno iný , normálnejší ako tí kreténi ktorích stretávate
@7 keby si to myslel v dobrom nenapíšeš to tak ako si napísal...
all:.. vie niekto teda nejaký web s oblečením hm?
@4 - IQ ti akurat tak odobera ten tvoj warcraft s ktoreho ti uz nacisto drbe a nevies co hovoris!!!
teraz k veci: je ich vela ale fakt vsetky si teraz nespomeniem ale aspon niektore: www.rooftop.sk
www.gangstagroup.sk
www.queens.cz
www.supremestyle.eu
www.street.shopzone.sk
www.shop.ballers.sk
www.corektics.sk
www.stopandshop.sk
www.bronx.sk
www.hiphop-oblecenie.sk
www.streetstore.sk
www.street-shop.sk
je ich vela staci pouzit uja googla
A to, že tu niektorí musia vždy zhodiť zakladateľa diskusie a to je jedno o čom je, nato si tu musíš zvyknúť.
Aj mňa to veľmi štve, ale asi si vybíjajú svoje komplexy alebo čo.
Som to radšej nemala napísať, lebo budem u minimálne 80 percent ľudí na birdzi neobľúbená, ale musela som, lebo ma to už strašne vytáča.