skor mi ide o to ze do akej miery sa uzko specializovat aby som si na svojej stranke zvysil navstevnost c pomoze ked si zaregistrujem domenu, o com pisat a tak...
@cabicabi jj, ale nemam kedy - akurat dneska ci vcera som musel odfotit jogurt so strudlovou prichutou a uploadnut tu fotku na birdz. neda sa proste vsetko stihat
@pubertslatinocelny tak si aspoň nemal fotiť ten jedálny lístok (a hľadať na ňom niekoľko hodín chyby), a ostal by ti čas aspoň na jeden bug, či sa mýlim?? (ach)
@loslosos podla toho o com web je. Ked chces pisat o mackach tak pis o mackach, pis o tom co nikde inde nie je. Pis, pis, pis. Domenu si kup adekvatnu teme webu... neviem co ti viac povedat. Ak ma ist o blog navstevnost casom ziskas, ide o to o com budes pisat, kto to bude citat a ako budes pisat. Ak ma ist o biznis, tam musis viac zamakat.
@cabicabi toto bol kruty uder je mi z toho tak smutno, ze by som najradsej na teba zavolal tomasa a/alebo admina, nech ta nejak potrestaju za to, ake strasne veci mi pises :´-(
@pubertslatinocelny a ten "tomas" to je kto prosím ťa??..som ho tu nikdy nevidel, iba som počul legendy, ktoré tu o ňom kolujú..vraj je tvrdý a nekompromisný a VRAJ rozdáva bany nepolepšiteľným recidivistom na birdzi, tak kde je pravda, sa pýtam ?!
@cabicabi ja verim, ze tam niekde je...a ze ked pride, tak jeho skutocna osobnost prevysi aj legendy, co sa tu o nom rozpravaju... *v tvari ma nekonecnu bazen*
@pubertslatinocelny pravdu máš, treba v niečo veriť ..a ak aj neexistuje, do našich sŕdc sa už nezmazateľne zapísal vyjadreniami typu: "Už som nekompromisný a od dnes dávam BANy bez zľutovania", alebo "Testujem zrýchlený BIRDZ a ďalšie opravy" a samozrejme, dnes už legendárna klasika "Opravujem, opravujem, opravujem, opravujem, opravujem..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
je to akysi zazrak, sam tomu celkom nerozumiem
ked tak strasne chces tu navstevnost tak websurf.cz
ale mas stranku, o ktorej sa rozpravame, zadarmo, ci sa mylim?
mňau