Ahoj,
zaujímalo by ma, aké web stránky používate vy na učenie/zdokonaľovanie angličtiny.
Ja v poslednej dobe najviac používam interpals.net na písanie si v angličtine a europix.net na pozeranie anglických programov s en titulkami. Za každý tip ďakujem!
@savvym Začínam mať pocit, že asi neviem ani po slovensky, lebo som asi celkom nepochopila tvoju reakciu Tie stránky, ktoré som sem dala ja sú už skôr len na to zdokonaľovanie angličtiny, keďže ide o písanie si s anglicky hovoriacimi ľuďmi, či pozeranie filmov a seriálov v angličtine. Takže zaujímajú ma takéto weby, ale aj akékoľvek iné, ktoré niekomu pomáhajú s učením alebo zdokonaľovaním sa v angličtine. Slovka sa učiť nechcem, lebo to mi nikdy nešlo. Radšej sa učím prirodzeným spôsobom (čítaním kníh, pozeraním filmov, komunikáciou, ...).
Ale ak som ťa úplne zle pochopila, prosím o vysvetlenie.
@savvym Ale ak mi vieš poradiť niekoho, kto je časovo flexibilný a bude sa so mnou ochotne kedykoľvek rozprávať po anglicky zadarmo, privítam na neho kontakt Ale mne teraz išlo skôr o tie webové stránky.
@tasha5 Ďakujem moc! Aspoň jedna odpoveď k veci Pozrela som si tú stránku, aj si spravila test a tak. Vyzerá to fajn, pekne, prehľadne, užitočne, zaujímavo. Ale asi je to skôr na také to učenie základov, však? Vlastne keď človek prejde celý ten kurz (čo obsahuje rôzne témy a gramatiku), tak už tam asi veľmi nie je čo zdokonaľovať, že? Tak mi to príde, že obsahovo je to podobné ako povedzme to, čo sa učí na školách.
Ale myslím, že to môže byť super najmä na učenie sa úplne nového jazyka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale ak som ťa úplne zle pochopila, prosím o vysvetlenie.
Ale myslím, že to môže byť super najmä na učenie sa úplne nového jazyka