Ahojte, potrebovala by som pomôcť. Na telefóne mi nejde wifi- vypisujemi to chyba DNS... Neviete čo mám robiť? Naozaj by mi bodla pomôcť. A tie keci, že som sprostá si prosím nechajte pre seba....
@lolastylesova ale pripojí to na wifi normálne, len hádže chybu namiesto načítania, že? aký prehliadač používaš? ak nejaký custom (z Google Play), skúšala si cez vstavaný android prehliadač? pravdepodobne to nepôjde ani tak, ale v diskusiách na nete niekto píše, že pri načítaní stránky vyhadzuje rovnakú chybu, ale niektoré aplikácie (skype) fungujú.. ako je to u teba? vôbec to nejde?
@darkestangel
No, ako tké čo tam mám stiahnute aplikácie mi idú ako napr. FB, TT, ale, keď idem čo ja viem na google alebo na chrome tak mi to nejde...
@lolastylesova inak povedané, wifi funguje, nejde iba načítavať stránky, chápem správne?
a aký máš mobil? Android?
ak áno, tu je rada, ktorú som našla na jednom diskusnom fóre:
" Projdi si v telefonu nastavení pro internetové připojení. Jednou z položek je DNS server, je to IP adresa ve tvaru čtyř čísel oddělených tečkou. Zkontroluj u svého mobilního operátora, kolik má ta adresa být a oprav to (asi ji máš špatně)."
to by mohlo pomôcť, ak sa chceš pripájať k wifi doma, v každom prípade je to zdĺhavé nastavovať to manuálne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Napíš to tam, kde sa vytáčajú čísla
čiže len ti to otestuje ale nezresetuje
-predtým mi to normálne išlo..
- no, ono mi to nejde pripojiť na žiadnu wifinu... ani doma ani verejná wifi...
No, ako tké čo tam mám stiahnute aplikácie mi idú ako napr. FB, TT, ale, keď idem čo ja viem na google alebo na chrome tak mi to nejde...
a aký máš mobil? Android?
ak áno, tu je rada, ktorú som našla na jednom diskusnom fóre:
" Projdi si v telefonu nastavení pro internetové připojení. Jednou z položek je DNS server, je to IP adresa ve tvaru čtyř čísel oddělených tečkou. Zkontroluj u svého mobilního operátora, kolik má ta adresa být a oprav to (asi ji máš špatně)."
to by mohlo pomôcť, ak sa chceš pripájať k wifi doma, v každom prípade je to zdĺhavé nastavovať to manuálne..
pomôcť by mohol aj tento program:
» play.google.com/store/apps/deta...
ďalším možným riešením je samozrejme zresetovať wifi - vymažú sa všetky zapamätané hotspoty aj heslá, ale pomôže to. postup:
(komplikované)
v File Manager-i (napr. ASTRO) sa dostaň do týchto priečinkov a je odstráň :
data/etc/wifi ,
data/misc/dhcp a
data/misc/wifi
malo by to fungovať, ale keďže ja som podobný problém zatiaľ nemusela riešiť, nemám to overené v praxi
Ďakujem, ďakujem,dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem Ide mi to Veľmi si to vážim, že si mi pomohla....