wifi mi ide bez problémov ale včera pri hraní mi proste vypadol net a jaže mi zasa o chvilu pojde ale nie stále ked sa chcem pripojit na tú siet tak mi vyhodi tabulku že to zlyhalo ale neviem kde je problem ovladače mám akutalizovane signál je dobrý ale
@jakub96 skontroluj ci nemas odpojene alebo poskodene kable, ak to nepomoze tak resetuj router (nie vypnut a zapnut ale daj povodne nastavenia a odznova vsetko ponastavuj). Ak ani toto nepomoze tak zavolaj na infolinku internetoveho poskytovatela a tam by ti uz mali pomoct.
ak ti na vsetkych ostatnych deviceoch wifi ide, tak samozrejme bude problem v tvojom device. treba zakazat v device manageri celu wifi a nanovo ju enablenut
to moze ale nemusi pomoct, ale na zaciatok by som skusil to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ak ti na vsetkych ostatnych deviceoch wifi ide, tak samozrejme bude problem v tvojom device. treba zakazat v device manageri celu wifi a nanovo ju enablenut
to moze ale nemusi pomoct, ale na zaciatok by som skusil to