Microsoft Security Essentials + Windows Defender (pripadne SpyBot S& ) + windows firewall a mas ESS. Je to sice rovnako na prd ako ESS ale je to zdarma a aspon cosi to robi.
Momentalne co sa tyka AV software tak bezkonkurencny je McAfee ty proste idu. Pripadne Trend alebo GData este ak by sa ti McAfee nepacilo cize ak platit za AV tak jeden s tych 3 ak zdarma tak to co som pisal hore.
Jednoznačne odporučam norton! testoval som avast... ( vyzera lacno zere dost pc) nod... pride mi stale slovenska neposkytuje dostatocnu ochranu a strasne zere systemove prostriedky hned po starte a aktualizaciami vytazuje pc na 100%,
Pri AVG u kamošovho noteboooku acer extensa 5620Z pri spusteni kontroly pc sa nedal hrat ani CS 1.6 tak to zralo pc.
Aviru mi uz pri stiahnuti označil norton ako vírus typu trojan horse....
a panda antivirus je to iste čo avira hold všetko je nauživatelovi.
existuje aj antivirus od Mrkvosoftu.
P.S. chces zvyšiť vykon pc o 20% ? daj si ubuntu! na linuxy antivir nepotrebuješ !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja by som odporúčil len norton alebo kaspersky.
ESET aj Norton sú podľa mňa na pi(ka)ču a mám skúsenosť s platenými verziami...
Microsoft Security Essentials + Windows Defender (pripadne SpyBot S& ) + windows firewall a mas ESS. Je to sice rovnako na prd ako ESS ale je to zdarma a aspon cosi to robi.
Momentalne co sa tyka AV software tak bezkonkurencny je McAfee ty proste idu. Pripadne Trend alebo GData este ak by sa ti McAfee nepacilo cize ak platit za AV tak jeden s tych 3 ak zdarma tak to co som pisal hore.
free antivirak = ziadny antivirak...
pravdu maju ti co napisali kaspersky alebo eset...tieto dva povazujem za antiviraky..
Pri AVG u kamošovho noteboooku acer extensa 5620Z pri spusteni kontroly pc sa nedal hrat ani CS 1.6 tak to zralo pc.
Aviru mi uz pri stiahnuti označil norton ako vírus typu trojan horse....
a panda antivirus je to iste čo avira hold všetko je nauživatelovi.
existuje aj antivirus od Mrkvosoftu.
P.S. chces zvyšiť vykon pc o 20% ? daj si ubuntu! na linuxy antivir nepotrebuješ !