ono keďže veci s cudzími ľuďmi sa inscenujú ťažko, tak to je pomerne logické, ide hlavne o to ako ty môžeš vedieť ktorí z tých ľudí vo videách sú cudzí
"a treba hlavne poznat co su furious a athene a ostatni okolo nich zac, potom na tie videa clovek pozera inac"
čojaviem... v tomto konkrétnom videu z môjho pohľadu prezentoval niečo čo už viem tým najtrápnejším a praktickému využitiu daného princípu najvzdialenejším možným spôsobom.
@midnight to som myslel tak ze ked zastavuje ludi na ulici tak ich nema uz dopredu odchytenych s tym ze budete hovorit toto a toto, to ci je niekto cudzi sa niekedy da vidiet celkom dobre, hlavne ludia co nemaju zaujem sa moc vykecavat, nehovorim ale ze to je tak vzdy
jj lebo hlavne athene sa preslavil tym ze zo zaciatku dlhu dobu nikto nevedel ci to hra a toho retarda len stvarnuje alebo nim skutocne je furious to iste, akurat bol vzdy len vedlajsia postava, jeho solo videa som nikdy nepozeral nejak ani
@etelnair ja viem že si to myslel takto, ale nemôžeš vedieť. pozri si chrisa angela, ten má tiež všetky obecenstvá dohodnuté. ľudia nemajú problém hrať prirodzene, ak majú hrať len sami seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
1. afektovaný blbec.
2. ...alebo možno robí paródiu
3. ...aha, paródia.
4. hm, možno celá zinscenovaná.
5. bez ohľadu na to, hovorí tak že keby som bol žena tak sa po jeho prvej vete otočím a idem preč.
a treba hlavne poznat co su furious a athene a ostatni okolo nich zac, potom na tie videa clovek pozera inac
akoze sila strasne traaaaapny je
"veci s cudzimi ludmi nema zinscenovane"
ono keďže veci s cudzími ľuďmi sa inscenujú ťažko, tak to je pomerne logické, ide hlavne o to ako ty môžeš vedieť ktorí z tých ľudí vo videách sú cudzí
"a treba hlavne poznat co su furious a athene a ostatni okolo nich zac, potom na tie videa clovek pozera inac"
čojaviem... v tomto konkrétnom videu z môjho pohľadu prezentoval niečo čo už viem tým najtrápnejším a praktickému využitiu daného princípu najvzdialenejším možným spôsobom.
jj lebo hlavne athene sa preslavil tym ze zo zaciatku dlhu dobu nikto nevedel ci to hra a toho retarda len stvarnuje alebo nim skutocne je furious to iste, akurat bol vzdy len vedlajsia postava, jeho solo videa som nikdy nepozeral nejak ani
Dufam, ze jej potom aspon dal vreckovku, aby si mohla utriet telefon od jeho sulina
to uz nevedia ludia co robit aby zaujali na YT ?