Do dnes som si neaktualizoval windows z 8 na 8.1 a kedze by som sa rad dostal k desiatke, tak som hladal najprv aktualizaciu na 8.1 ale neviem to nikde najst, ani cez update ani cez store, je to este mozne alebo som prepasol nejaky deadline ktory bol potr
@lordmmx je treba. na win10 sa prejst len z win7 sp1 a 8.1. ak ma 8 tak musi updatovat na 8.1. to plati v pripade update so zachovanim dat. ak chce cistu instalaciu tak staci stiahnut iso a nainstalovat to z neho.
@mookie nic si neprepasol. na 8.1 sa updatuje zo store. musis mat ale nainstalovane niektore akualizacie. neviem teraz presne ktore. takze najskor plne aktualizuj a az potom sa kukni do store.
@antifunebracka ved nemusis cakat kym ti to ponukne. da sa ten update vynutit. ja uz som tak updatoval svoj pc a 5 notebookov.
@kosmiklove prave som zaktualizoval cely system cez update stiahol vsetky aktualizacie, ale nejde mi spustit obchod píše mi to : Nepodarilo sa nám pripojiť k službe win.obchod.Dôvodom môže byťproblém so serverom alebo uplynutie limitu sieťového pripojenie.blablabla
@mookie Stiahni si ISO zo MS stránky ... Urob upgrade, Windows sa aktivuje sám.
Prihlás sa, alebo si vytvor MS účet. Licencia sa ti uloží do tvojho účtu, pomocou ktorého urobíš aktiváciu po čistej inštalácií
Urob si bootovacie médium Win10. Zálohuj si údaje, naformátuj systémovú partíciu, urob čistú inštaláciu systému. Po inštalácií aktivuješ Windows pomocou svojho MS konta.
p.s Čistú inštaláciu nemusíš robiť, pokiaľ ti Windows nebude mrznúť a padať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@mookie nic si neprepasol. na 8.1 sa updatuje zo store. musis mat ale nainstalovane niektore akualizacie. neviem teraz presne ktore. takze najskor plne aktualizuj a az potom sa kukni do store.
@antifunebracka ved nemusis cakat kym ti to ponukne. da sa ten update vynutit. ja uz som tak updatoval svoj pc a 5 notebookov.
» www.c-sharpcorner.com/UploadFile/7e39...
mne to fungovalo už v deň vydania...
» androidportal.zoznam.sk/2015/07/windows...
Prihlás sa, alebo si vytvor MS účet. Licencia sa ti uloží do tvojho účtu, pomocou ktorého urobíš aktiváciu po čistej inštalácií
Urob si bootovacie médium Win10. Zálohuj si údaje, naformátuj systémovú partíciu, urob čistú inštaláciu systému. Po inštalácií aktivuješ Windows pomocou svojho MS konta.
p.s Čistú inštaláciu nemusíš robiť, pokiaľ ti Windows nebude mrznúť a padať.