zdravím všetkých čo to čítajú...
mám problém - nový komp, v ňom desina windows, a ľúbim svoje staré dobré hry... ku príkladu, settlers 3... stiahnem si to, je to .iso, otvorím cez deamona, vyhodí mi to otázku o inštalačke, kliknem, a zvyšok v komente..
... kliknem, chvíľu mi komp pracuje, potom kolečko pri myške zmyzne a nedeje sa vôbec nič
druhá hra, blacknwhite, nainštaloval som, urobil crack (teda aspoň myslím) zapnem, zopár časov čierna obrazovka a zas nič.. ani to chybu nevyhlási, ani nič... chvíľu som sa hral s kompatibilitou, navrhovalo mi to XPčko, tak som skúšal... absolútne žiadna zmena... šlo mi to na viste... tak som to skúsil s tým... zas nič... má s tým niekto skúsenosti? netuším ani o čo sa mám oprieť..
vygoogli si akym sposobom tie hry pojdu na novych OS. mozno bude treba nejaky patch alebo inu instalacku. v poslednom rade mozes skusit cez virtual box nainstalovat xp a tak si to zahrat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
druhá hra, blacknwhite, nainštaloval som, urobil crack (teda aspoň myslím) zapnem, zopár časov čierna obrazovka a zas nič.. ani to chybu nevyhlási, ani nič... chvíľu som sa hral s kompatibilitou, navrhovalo mi to XPčko, tak som skúšal... absolútne žiadna zmena... šlo mi to na viste... tak som to skúsil s tým... zas nič... má s tým niekto skúsenosti? netuším ani o čo sa mám oprieť..