ahojte chcem sa vás spýtať na radu mám windows 8.1 a mám možnosť mať windows 10 mám si ho dať ? je podľa vás lepší ? počul som o ňom také veci že pokiaľ vám nájde na pc nelegálnu hru alebo nejaký iný súbor čo ste si nelegálne stiahli z internetu že vám ho
dovolím si kacírsku otázku...kto a prečo by už mal potrebu ťa zaznamenávať? A keby aj, tak čo také neskutočné by už zaznamenali? A -hlavne kto? Žido-fašisti jedine
A čo sa týka toho vymazávania...defender akurát zvykne dať do karantény vírusy a tie sú niekedy potrebné aby ti šla hra ...ale dajú sa v ňom zas pekne tie vírusy povoliť...mne zatiaľ nič nezmazal...otázne je čo robia tie vírusy okrem toho, že vďaka nim ide hra, ale čert to ber!
a ešte mi povedz - ako budú vedieť pri každom súbore alebo aplikácii, že je načierno? Neviem, ako toto win 10 vydedukuje. Takže ak niečo vymaže, tak možno len microsofťácke produkty.
ja osobne by som si nechal 8cklu, mam win 7 na notase a dal som si tam 10 ale strasne sa zacal prehrievat, cel som tam 10 len kvoli windows store a apke na pozeranie TV
a na stolnom pc som spravil upgrade z 8 na 10, ale nevidim moc rozdiel, kazdopadne 10 bude asi suportovana dlhsie ako ostatne windowsi
@77hanes77 booze, na youtube je kolko videi o tom ako piratia a pohoda
k teme: ja som cital, ze 8 je rychlejsia, hlavne, co sa tyka hier, takze ja by som ostal u tej 8, dalej vela chyb, ze ma, neoplati sa to, az kym si nebudem 100% isty, ze je vsetko ok, uz aj 8 mi lezie na nervy, ale zase preinstalovavat na 7 a potom vsetko instalovat, radsej to necham tak, zatial som spokojny s 8...vlastne 8.1
@nahaku s tym prehrievanim bude asi problem inde. robil som update na roznych notebookoch ktore mali rozny hw. a ani na netbooku s 1,66ghz atomom a giga ramkou to nerobi problem a neprehrieva sa. inak je pravda ze ako normalny user moc rozdiel neuvidis. akurat lepsie start menu oproti win8.1 a mierne upraveny dizajn.
@dannyd14 blbost. hry idu rovnako dobre na win10 ako na win8...a ked budu hry ktore budu podporovat dx12 tak tie pojdu vyrazne lepsie. teraz neviem ci nie az o 10-20%
@Sekki@filipkoo@efyks tato tema bola od zaciatku zle podana. win10 ABSOLUTNE NIC NEMAZE. ziadne hry ani soft ani filmy..nic...vsetko toto sa tyka iba obsahu zo store. nakolko ale store este nebol prelomeny tak je to vsetko len akesi opatrenie do buducnosti..
a co sa tyka tych hier a virusov. nejde o ziadne virusy len niektore antiviraky detekuju cracky ako skodlive subory a tak ich mazu. alebo davaju do karanteny
@kosmiklove veď ja to chápem...myslím, že niekedy to dokonca aj naozaj môžu byť vírusy, ale to je jedno...iba som tunak zvedavkovi písal, že taketé sa mu môže max. stať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
K teme : Kľudne urob upgrade
A čo sa týka toho vymazávania...defender akurát zvykne dať do karantény vírusy a tie sú niekedy potrebné aby ti šla hra ...ale dajú sa v ňom zas pekne tie vírusy povoliť...mne zatiaľ nič nezmazal...otázne je čo robia tie vírusy okrem toho, že vďaka nim ide hra, ale čert to ber!
a ešte mi povedz - ako budú vedieť pri každom súbore alebo aplikácii, že je načierno? Neviem, ako toto win 10 vydedukuje. Takže ak niečo vymaže, tak možno len microsofťácke produkty.
a na stolnom pc som spravil upgrade z 8 na 10, ale nevidim moc rozdiel, kazdopadne 10 bude asi suportovana dlhsie ako ostatne windowsi
k teme: ja som cital, ze 8 je rychlejsia, hlavne, co sa tyka hier, takze ja by som ostal u tej 8, dalej vela chyb, ze ma, neoplati sa to, az kym si nebudem 100% isty, ze je vsetko ok, uz aj 8 mi lezie na nervy, ale zase preinstalovavat na 7 a potom vsetko instalovat, radsej to necham tak, zatial som spokojny s 8...vlastne 8.1
@dannyd14 blbost. hry idu rovnako dobre na win10 ako na win8...a ked budu hry ktore budu podporovat dx12 tak tie pojdu vyrazne lepsie. teraz neviem ci nie az o 10-20%
@Sekki @filipkoo @efyks tato tema bola od zaciatku zle podana. win10 ABSOLUTNE NIC NEMAZE. ziadne hry ani soft ani filmy..nic...vsetko toto sa tyka iba obsahu zo store. nakolko ale store este nebol prelomeny tak je to vsetko len akesi opatrenie do buducnosti..
a co sa tyka tych hier a virusov. nejde o ziadne virusy len niektore antiviraky detekuju cracky ako skodlive subory a tak ich mazu. alebo davaju do karanteny
Zrejme bol procesor často vyťažený na 100%